Életmód, Érdekes

Eszméletlen! Egy haltól terhes a 17 éves lány

Kimberley 17 éves Fülöp-szigeteki lány, aki Manait szigetén él és egy haltól esett teherbe.

 

 

 

A várandósság szemmel látható a 17 éves lány testén, a falubeliek pedig azt is tudni vélik, az apa csak egy hal lehet. Az ő állításaik mindenesetre ultrahang felvételek is igazolják – mondják.

Manaitban ugyanis máig él a babona, hogy a nők a menstruációjuk idején nem úszhatnak a folyóban, és az óceánban sem, mert ha megteszik, valami szerencsétlenség éri majd őket. De akár egy haltól is teherbe eshetnek – mint ahogyan most Kimberley is.

“Családja először azt gondolta, hogy a lánynak van egy titkos udvarlója, akitől teherbe esett, de Kimberley elmondása szerint sem barátja, sem udvarlója nincsen. A lányt ezért ultrahangos vizsgálat alá vetették, ami megerősítette a hiedelmet, hiszen az ultrahang képen egy halszerű lényt fedeztek fel a helyiek.” – írja a noizz.hu.

 

 

 

 

A lap szerint a rokonok azt sem zárják ki, hogy valójában egy betegség, például egy ciszta állhat a különös jelenség hátterében. A család és a lány azért állt most a nyilvánosság elé, hogy pénzt gyűjtsenek a műtétre, ami során bebizonyosodhat, mi is a helyzet a lánnyal és annak leendő gyeremkével. Vagy ivadékaival?!

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?