Életmód, Külföld

Elképesztő: 4105 fekvőtámaszt csinált egy 5 éves kisfiú, mégsem érvényes a rekordja

2 óra 25 perc alatt… A kis ‘Schwarzenegger’ viszont újra próbálkozhat a rekorddöntéssel.

 

 

 




Rakim Kurajev még csak 5 éves, de már most hihetetlenül erős, hazájában a „csecsenföldi Schwarzeneggerként” emlegetik. Rá is szolgált a becenevére, hiszen nemrég rekordott döntött azzal, hogy

2 óra 25 perc alatt 4105 fekvőtámaszt nyomott le, ami az eddigi legtöbb, egyhuzamban végigcsinált fekvőtámasz Oroszországban.

 

A korábbi országos rekordot egy szintén 5 éves, kalmüki kisfiú ttartja, aki 4050 fekvőtámaszt tudott csinálni ennyi idő alatt, még 2015-ben.

Kurajev kísérletéről videó is készült, amin azonban az is látszik, hogy a kisfiú fekvőtámaszozás közben egy mobiltelefonon mesefilmeket nézett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

После тренировки#спорт#тренировка#мышцы#выносливость#5лет#ростов#грозный#мма#беркут#ахмад#бокс

Куриев Рахьим (@_rahimkuriev_95reg) által megosztott bejegyzés,

 




 


 

Az Orosz Rekordok Könyvének képviselőiben több komoly kérdés is felmerült a rekorddöntéssel kapcsolatban, ezért egyelőre nem tették hivatalossá Kurajev eredményét.

A Mash Telegram csatorna szerint a mesenézés volt a probléma, az Oroz Rekordok Könyvének menedzsere viszont azt mondta a Govorit Moskva rádiónak, hogy a szervezet nem is tudott a kísérletről, de a képviselők jövő héten megnéznék a kisfiút. Csecsenföld vezetője szerint Kurajev simán meg tudja csinálni ismét a több mint 4000 fekvőtámaszt, és csak reméli, hogy a bizottság tagjainak lesz elég türelme kivárni.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?