Igaz történetek

Az ápolónőnek azt mondták ő csak „fenekeket mos”.Tanulságos üzenettel vágott vissza a Facebookon:

Egy spanyol ápolónő akinek elege volt abból hogy alábecsülik munkáját, bejegyzést tett közzé a Facebook-on.

Sara Rodriguez Martinez Spanyolországban, Alcorcónban dolgozik ápolónőként. Nagyon büszke a munkájára, de azt is tudja, hogy sokan alábecsülik azt amit ő csinál és sokan azt gondolják, hogy a nővérek csak popsikat mosnak a kórházban.

 

 

 

 




Ezért Sara úgy döntött, hogy ír egy bejegyzést és felteszi azt a Facebook-ra,  Rebeca Vicente Carranza.

 





Ezt írta a bejegyzésben melyet a világ minden táján olvashattak:

 

“A popsimosás büszkesége

Ma megint azt a kifejezést hallottam, hogy “lemossa a fenekét” és valószínűleg nem ez lesz az utolsó eset. Úgy érzem írnom kell arról, milyen munkát is végzek és el kell mondjam a világnak, hogy büszke vagyok rá.

Igen, büszke vagyok arra, hogy lemosom az embereket, hogy feltörlöm a kakát, levágom valakinek a körmét, megmosom a haját vagy segítek egy betegnek felöltözni. Megetetem azokat, akik már egyedül nem tudnak enni. De nyugodtan mondják azt, hogy én csak feneket törlök.

Annyira elegem van abból, hogy a munkámra ilyen megjegyzéseket tesznek. Ebből egy szó sem igaz.

Szeretném minden Facebook felhasználónak elmondani ezt: biztos, hogy még soha nem voltál olyan helyzetben, hogy valaki más törölje ki a feneked, és remélem, erre majd nem is kerül sor.

De ha mégis szükséged lesz segítségre, a kollégáim és én segítünk, és mindent megteszünk azért, hogy rendesen ellássunk a kórházi tartózkodásod alatt.”

 





Most pedig eldöntheted, hogy a munkám fontos-e, akár meg is oszthatod ezt a bejegyzést. Csak kérlek ne használd a “feneket mosó” kifejezést, mert előfordulhat, hogy egy nap Neked is szükséged lesz segítségre.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?