Életmód, Érdekes

21 horrorisztikus fotó, amitől a hideg futkos a hátunkon

Hiszel a természetfelettiben? Találkoztál már rémisztő, megmagyarázhatatlan jelenséggel életed során? Ha igen vagy csak szimplán érdeklődsz a hátborzongató dolgok iránt, akkor valószínűleg Te is nagyra kerekedett szemekkel és a körmeidet rágva fogod majd végignézni a most következő 20 horrorisztikus fotót, amit az internetezők osztottak meg egymással a különböző közösségi oldalakon.

 

 

 

 




,,A férjem készítette ezt a képet munkába menet.”

,,Anyum boltba küldött tegnap este, amikor hirtelen egy hatalmas varjú-csapat állta utamat. Nem akartak elrepülni, én pedig úgy megijedtem, hogy inkább hazamentem…”

Be mernéd dugni a kulcsot a zárba?

 

 

 




 

 

 

,,1986-ban Pripjatyból evakuáltak engem és a családom. Két évvel ezelőtt visszamentem, hogy meglátogassam az egykori otthonunk. Fényképeket is készítettem természetesen, melyek közül az egyik rendkívül furcsára sikeredett. Ha nem tudnám, hogy lehetetlen, azt mondanám, hogy az édesapám látható a képen, amint a kezében tart engem kiskoromban…”

,,Ez a látvány fogadott a folyosón, amikor hajnali háromkor hazaértem…”

,,Valami figyel engem a mosdókagylóból…”

,,Egy állami cégnél dolgozom, és időről-időre elhagyatott épületeket térképezünk fel. Az egyik ilyen elhagyatott épület zuhanyzójában ez a látvány fogadott… Azóta rémálmaim vannak.”

 

 

 




 

 

 

,,Ezt a fotót egy elhagyatott hajón készítettük. Senki nem volt a hajón, csak mi. A kérdés csak az: ki lehetett ez a képen látható baltás férfi, akivel egyébként nem is találkoztunk, csak utólag a képeken?!”

,,A barátom készítette ezt a képet egy chilei vulkánkitörés közben…”

,,A munkahelyem előtt dohányoztam, amikor hirtelen egy hátborzongató, magányosan üldögélő árnyékra lettem figyelmes…”

,,Az éjszaka közepén felébredtem, mert hallottam, hogy a két hónapos kisbabám mocorog a szobájában. Mikor bekapcsoltam a babamonitor kijelzőjét, ez a látvány fogadott…”

,,A koppenhágai folyóparton sétálva lettem figyelmes erre a valamire…”

,,Az éjszaka közepén kocsikáztunk az erdőben, amikor hirtelen kiszúrtam valamit a szemem sarkából…”

 

 

 




 

 

 

,,Egy eladásra szánt házban fotóztam ezt a képet, csak később vettem észre, hogy nem is voltam egyedül…”

,,Úgy alakult, hogy éjszaka a kocsim hátuljában kellett aludnom. Mikor felébredtem, egy hátborzongató arc-lenyomatot találtam az üvegen…”

,,Valaki állt a házam előtt és engem nézett éjjel kettőkor, amikor kinéztem az ablakon…”

,,A házunk kertjében van egy bunker, gondoltam ledugom a nyílásán a telefonomat és készítek egy képet a belsejéről. Hála égnek, hogy nem én másztam le ide…”

,,Anyummal a régi gyerekkori képeimet nézegettük, amikor egyszer csak…”

Az iskola WC-jében készítették ezt a képet a lányok, csak később vették észre, hogy valami nagyon nem okés az egyikük tükörképével.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?