Életmód

Ez az 5 kép rengeteg mindent elárul rólad. A kérdés, hogy mit veszel észre először?

A lelki állapotodtól függően vagy képes dolgokat észrevenni, vagy éppen felfogni. Olyan képek amik több mindent ábrázolnak, képesek egy rövid általános jellemzést adni arról  személyről aki épp a képet nézi. Az hogy te mit látsz nagy vonalakban leírást ad az életedről, és élethez való hozzá állásodról.

 

 

 

 




1. Arc vagy hal?

-Arc: Egy kommunikatív ember vagy aki nyitott a világra és az emberekre. Érdeklődő, kíváncsi természet. Szellemi képességekkel bír, ezért könnyen veszi a hétköznapi feladatokat.

-Hal: Egy örökös pozitivitással rendelkező személy. Olyas valaki aki a szerencse elkötelezettje. Örül az életben minden apró cseprő kis dolognak.

2.Kulcslyuk vagy sírás?

-Kulcslyuk: Kíváncsi természet. Az ismeretlen iránti érdeklődésed körül veszi az egész életedet

-Síró alak: Egy érzelmileg labilis személy. Jelenleg egy negatív hullámvölgyben lévő személyiség vagy. Sürgősen rendbe kell tenni magadban a dolgokat, hogy egy boldog kiegyensúlyozott életet élhess

 

 

 




 

 

 

3.Kissé nyitott ajtó vagy hangjegy?

– Kissé nyitott ajtó: Nyitott vagy az életben és készen állsz a változásokra. Tudod mit akarsz és jó úton haladsz a terveid felé

-Hangjegy: Kreatív emberre utal. Számodra fontos az önkifejezés, és az önmegvalósítás. És ezért mindent megteszel. Harcolsz a céljaid eléréséért

4.Oszlopok vagy emberek?

-Oszlopok: Nehezen lép ki a komfort zónából. Biztosra megy inkább, és nem szeret kísérletezni az új dolgokkal.

-Emberek: Nincsenek határai. Szabadon áll az élet dolgaihoz. Könnyedén veszi az akadályokat, nem hátrál meg ha egy nehézségbe ütközik. Ám egy rendkívül érzékeny, önzetlen, és segítőkész ember.

 

 

 

 

 

 




 

5. Férfi vagy nő?

-Férfi: Ha nő, akkor azt jelenti hogy egy érzelmes és romantikus kapcsolatra vágyik. Ha férfi akkor valaki iránt aggodalmat érzel.

-Nő: A nők számára azt jelenti, hogy pozitívan állsz az élethez. Ha férfi akkor valószínűleg a női nem elkötelezettje. Nagyon csodálja őket, és van egy nő akiért bármire képes lenne.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?