Életmód

1000 év múlva ez vár az emberiségre a tudósok szerint!

Az AsapScience nevű tudományos cég szerint az ember a környezet és egyéb hatások miatt teljesen máshogy fog kinézi és élni a jövőben.

A kutatók szerint a klímaváltozás, a mesterséges intelligencia és a genetikai mutáció miatt a test jelentősen megváltozik. A jövő évszázadokban pedig félig biológiai részekből félig pedig gépekből tevődik majd össze.

 

 

 

 




 

A jövőben nanobotok lesznek építve a testünkbe, hogy a képességeinket ezekkel fejlesszük. Nem hátráltatnak minket majd a fizikai korlátaink, félig emberek, félig gépek leszünk belül. Az úgynevezett „dizájnerbébiknek” köszönhetően pedig a jövő generációjának tagjai mind szépek lesznek, okosak és erősek. Azonban számos új és erős betegség üti majd fel a fejét, amely az egész emberiségre veszélyt jelenthet.

nano2.jpg

„A globális felmelegedésnek köszönhetően sokkal sötétebb lesz a bőrünk, és a testalkatunk is alkalmazkodik majd a körülményekhez, hogy sokkal jobban képesek legyünk elviselni a hőséget” – mondta Dr. Alan Kwan, a Washington Egyetem tudósa, aki régóta kutatja ezt a témát.

 

 

 

 

 

 

A kutató szerint a szemeink óriásiak lesznek, az emberiség pedig a naprendszer más bolygóin él majd, amely a Naptól távolabb helyezkednek el.

jovopeg.jpeg

„2050-re egy teljesen új emberi faj jön majd létre a technológia fejlődése, a természetes kiválasztódás és a viselkedés változása miatt. Addigra már akár 120 évre is emelkedhet a várható életkor” – közölte Dr. Kwan.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?