Egyéb

Botrány az X-Faktorban: magából kikelve őrjöngött a versenyző, az állapotos Kiss Ramónát sem kímélte

Budapest — Újabb botrány az X-Faktorban! Biztonsági őrnek kellett kivezetnie az egyik versenyzőt a stúdióból, miután tombolt a színpadon, és a mentorok után az állapotos műsorvezető, Kiss Ramóna (33) is döbbenten nézte, ahogy a backstage-ben üvölt.

 

 

 

Hörcher László persze már nem ismeretlen az X-Faktor nézőinek, korábban többször próbált szerencsét az RTL Klub tehetségkutatójában. 2014-ben egyszer már botrányba fulladt a produkciója, akkor is magáról megfeledkezve kiabált, földhöz vágta a mikrofont, majd durván sértegette a mentorokat. Idén Puskás Petiék (33) már nem is várták meg, hogy belekezdjen produkciójába a férfi – ő ezt képtelen volt elfogadni.

Hörcher László nem először jelentkezett a műsorba /Fotó: RTL Klub

– Nem szeretném meghallgatni, mert nem vicces, nem meglepő, nem kell szavazzunk – összegezte véleményét Peti, és ezután a mentorok egyértelműen nemmel szavaztak Hörcherre, aki távozás helyett kikelt magából.

 

 

 

 

 

– Kutyák, bek*phatjátok, nullák vagytok, ki vagytok rúgva! – ordított a színpadon csapkodó, a mikrofonállványt rugdosó férfi.

Indulata még a backstage-ben sem enyhült, a műsorvezető Kiss Ramónának (33) is végig kellett hallgatnia, ahogy a férfi magából kikelve üvöltözik.

A színpad után a back- stage-ben tombolt tovább a férfi, Kiss Ramónával is üvöltött /Fotó: RTL Klub

– Nullák vagytok mind, ugye halljátok? Kispályás, kisstílű mentorgarnitúra, nullák vagytok mind, ugye halljátok? – üvöltötte a férfi, aki viselkedésével megdöbbentette az áldott állapotban lévő műsorvezetőt.

Ramóna igyekezett elhúzódni a tomboló versenyző közeléből, aki nem akarta elhagyni a stúdiót, ezért biztonsági őrnek kellett kivezetnie.

László nem akarta elhagyni az X-Faktor stúdióját, biztonsági őrnek kellett kivezetnie /Fotó: RTL Klub

– Ismertem már őt tavalyról, de eddig mindig tisztelettudó és kedves volt velem. Most viszont látszott, hogy nem tudja fékezni magát – mesélte a Blikknek Rami, aki nem is tagadta, hogy nem volt nyugodt. – Megijedtem… Attól ugyan nem féltem, hogy bántani fog, de az az agresszív üvöltözés, ahogy hergelte magát, az félelmetes volt. A fő feladatom, hogy támogassam, nyugtassam a jelentkezőket, de ezúttal ez nem ment, ezért úgy döntöttem, az lesz a legjobb, ha elmegyek. Akkor már tudtam, hogy babát várok, így a saját nyugalmam érdekében jobbnak láttam távozni.

Miért nem hallgatták meg?

A mentorok esélyt sem adtak Lászlónak a színpadon. Régóta ismerik és úgy érzik, nem való az X-Faktor színpadára.

– Ő a saját maga paródiája, azért jön, hogy extremitása miatt felfigyeljenek rá. Van, hogy ez jól sül el, mint az előző évadokban, de most már nem éreztük az X-Faktor színpadára valónak ezt a jelenséget – mondta Puskás Peti.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?