Celeb / Híresség

Az X-Faktor egyik fellépője azt állítja, ő a Bikini énekesének eltitkolt fia

D. Nagy Lajos DNS-vizsgálatot csináltatna, hogy véget vessen az évek óta tartó zaklatásnak.

 

 

A Bikini énekese már 8 éve tűri, hogy egy számára teljesen ismeretlen férfi azt állítja, hogy ő az eltitkolt gyermeke. Balázs szentül hiszi, hogy D. Nagy Lajos az apja, s erről az X-faktorban is említést tett.

Az énekes nagyon beleunt ebbe, és pert is fontolgat. Úgy döntött, véget vet az ügynek.

„Hogy őszinte legyek, eleinte csak nevettem azon a képtelenségen, hogy van egy felnőtt fiam, akinek a létezéséről nem tudtam. Tisztában vagyok vele, mikor és kivel létesítettem kapcsolatot életem során, és soha nem voltak ilyen kalandjaim. Most azonban, hogy ez a fiú már egy tévéműsorban is felhozta a témát, elegem lett. Ha egy DNS-teszt kell ahhoz, hogy megnyugodjon, hát állok elébe, csak legyen már vége” – mondta a Ripostnak D. Nagy Lajos, aki azt mondja: az ügy nem tett jót sem neki, sem családjának, szóval könnyen lehet, hogy perelni fog.

 

 

 

 

„Ez az ügy nem tett jót sem nekem, sem a családomnak. Szóval könnyen lehet, hogy perelni fogok. Az ugyanis nem járja, hogy valaki ennyi éven át éljen vissza a türelmemmel és rágalmazzon olyasmivel, amihez semmi közöm” – mondta a lapnak a Bikini énekese. Bár D. Nagy Lajos még nem tudja pontosan, mikor kerül sor a mintavételekre, de megígérte, hogy az eredményről mindenképpen be fog számolni.

 

A Fókusz riportja:

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?