Belföld, Hírek

Megoldódhat a rejtély: titokzatos tanú állítja, tudja, mi történt VV Fannival

Borzalmas dologról számolt be a férfi a a Fanni családját képviselő ügyvédnek.

 

 

Jelenleg börtönbüntetését töltő férfi jelentkezett a rendőrségnél, valamint a Novozánszki család ügyvédjénél is, azt állítva, pontosan tudja, mi történt a lány halálának estéjén. Sőt, azt is elárulta, hol lehetnek Fanni maradványai – írta a Blikk.

Az ügyvéd azt mondta a lapnak: bement a rabhoz, aki megdöbbentő információkkal szolgált. dr. Lichy József szerint a rab nem csak őt kereste meg, hanem a rendőrségnek is jelezte, hogy perdöntő információja van arról: mi történt Fannival.

 

 

 

A rab szerint a holttestet „egy éjszakai életben ismert társaság” nyom nélkül eltüntette. Az ügyvéd azonnal tájékoztatta a nyomozás vezetőjét az elhangzottakról.

Korábban beszámoltunk róla: pár hete összeomlott a börtönben az a gyilkossággal gyanúsított férfi, B. László, akit elfogása első évfordulójáig, november 27-ig előzetesben tartanak. A Blikk szerint B. László több mint 25 kilót fogyott és mind testileg, mind lelkileg összeroppant. Korábban azt vallotta, hogy az eszméletlen állapotban lévő lányt az autójába tette, majd pár száz méterre Fanni lakásától átadta őt két ismeretlen férfinak. Hogy ezután mi történt, arról állítása szerint nem tud.

Annyi bizonyos: VV Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Egy kamera rögzítette, amint B. László az autójába teszi az alélt állapotban lévő lányt, akinek testét azóta is hiába keresik.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?