Életmód

16 biztos jel, hogy nagyon bejössz a lánynak

Miből tudhatod, hogy kedvel vagy beléd zúgott? Elmondjuk! Jó, ha tudsz olvasni a jelekből, és meg tudod állapítani, ha tényleg tetszel egy nőnek, és nem csak udvarias veled. Ez egyrészt azért fontos, mert csak akkor fogsz hozzá közeledni, ha ő is benne van, és nem leszel zaklató. (Legalábbis reméljük.) Másrészt azért, mert nem esel pofára, amikor tetszik neked valaki és össze akarsz jönni vele. Mi minden utalhat arra, hogy nagyon is kedvel a lány? Listára gyűjtöttük a legfontosabbakat.

 

 

 

1. Az arcára van írva a válasz

Amikor kettesben vagy egy társaságban vagytok, sokkal több információt árulhat el az érzéseiről, mint azt gondolná. Vagy mint azt te gondolnád. Az arcjátékából rengeteg dolgot megtudhatsz.

Például őszintén mosolyog rád, úgy, hogy felfelé kunkorodnak a kis nevetőráncok a szeme szélén. Rád néz, figyel rád amikor hozzá beszélsz. De az is árulkodó jel, ha elkapja a tekintetét és elpirul, amikor szemezni próbálsz vele.

Kitágul a pupillája, amikor együtt vagytok. Nem résnyire húzott szemmel méreget, hanem tágra nyitja a szemét a társaságodban.

2. A testbeszéde nyitott feléd

Beszélgetés közben feléd fordul, sőt előre hajol, hogy közelebb legyen hozzád. Nem hátrál, amikor közeledsz, nem húzza el a kezét, vállát, a testét a közeledből. Nem fonja karba a kezét a teste előtt, hogy hozzá se érhess.

Fejét feléd fordítja, a felsőtestét is, feléd néz a lábfeje, közelebb lép, a csípőjét öntudatlanul közelebb tolja. A kézfeje is nyitott, nem szorongat bennük semmit, vagy mondjuk iszogatás közben a poharat nem emeli védekezően maga elé.

3. Jel lehet a figyelme is

Ha egy lány a figyelmét rád összpontosítja, mindenre figyel, amit mondasz neki, nem néz állandóan kifelé a szituból, nem csinál látványosan mást, nem a telefonját nyomkodja, nem dobol türelmetlenül az asztalon/széken stb. a körmével, akkor valószínűleg bejössz neki. Eleve, ha egy lány figyelmesebb egy fiúval, mint a többiekkel, az több más jellel együtt jelezheti azt, hogy vonzódik hozz.

Ez a fajta figyelem az, ha mások szokásaival nem törődik annyit, de az kiderült már számodra, hogy a te szokásaidat ismeri.

4. Tekergeti a haját, amikor veled beszél

5. Megérinti vagy megnyalja a szája szélét

6. Azon kapod, hogy bókol neked

Semmi baj sincsen azzal, ha egy lány kezdeményez, nem a középkorban élünk. Ha gyakran kapod azon, hogy dicsér és szépeket mond neked, akkor minden bizonnyal beléd esett.

7. Nem gúnyolódik rajtad, nem beszél veled lekicsinylően, nem szivat folyton

Sokan azt hiszik, ez a fajta évődés (igazából azt is mondhatnánk, b**zogatás) a vonzalom jele. Nem az. Szerintünk ez annak a jele, hogy a másik egy érzéketlen se**fej, vagy verbális bántalmazó, vagy nem tanult meg viselkedni.

Igen, nők is lehetnek bunkók, és nekik sem kell elnézni azt, ha így viselkednek másokkal.

Szóval ha valaki folyton rajtad köszörüli a nyelvét, akkor nem azt jelenti, hogy fel akar szedni, hanem azt, hogy képtelen kulturáltan viselkedni veled.

Ha azonban egy lány gyengéd és kedves veled, az a többi jellel együtt azt jelenti: nagyon bejössz neki.

8. Szívesen ér hozzád

És nem tartja tolakodásnak, ha te megérinted. Ha már jártok, szerelmének egyik jele, hogy keresi a kezedet és megfogja, ha együtt mentek el valahova. Vagy hogy társaságban nem húzza ki a tenyerét a tiédből.



9. Mindig van rád ideje

10. Szeret kérdezgetni téged

Nem, nem faggatózni, nem indiszkrét módon vájkálva kíváncsiskodni, és nem másokról kiszedni belőled mindenféle titkokat, hanem például szereti megkérdezni a véleményedet, vagy szereti, ha mesélsz a gyermekkorodról.

11. Apróságokkal tudatja, hogy fontos vagy neki

Meglepetésekkel, a cuccaid között hagyott kedves cetlikkel, emojis üzenetekkel, azzal, hogy megveszi neked ajándékba a kedvenc parfümödet vagy aftershave-edet. (Mondjuk ez utóbbi nem is annyira apróság, hanem kifejezetten drága mulatság neki is.)

12. Észreveszed, hogy a lány egyáltalán nem akar lehúzni anyagilag

Nem várja el, hogy drága ajándékokkal halmozd el, hogy mindig a legújabb és legmenőbbnek kikiáltott helyere vidd, nem kívánja tőled, hogy iszonyú drága külföldi utakat fizess neki. Nem célozgat arra, hogy mi mindent vásárolgass össze a számára.

Persze ez nem jelenti azt, hogy rajta kell spórolnod: ha szereted és megteheted, költs rá nyugodtan.

Csak arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy légy résen és vedd észre, ha valaki csak a két lábon járó pénztárcát látja benned, de azt is, ha valaki önmagadért szeret.

13. Fontosnak tartja, hogy találkozz a családjával is

14. Nem dugdos a barátai elől

15. Beszél az érzéseiről is, és ezek pozitívak irányodban.

16. Picikét, de csak nagyon picit féltékeny is

Például ha észreveszed, hogy nem esik jól neki, ha állandóan sok nő vesz körül téged. Ez annak a jele, hogy fontos vagy számára.

És még egy jel: nem keres kifogásokat, hogy miért nem találkozik veled, vagy miért ritkán.

Te mit tennél a listára?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?