Életmód

10 hiba a kinézetedben, amire ha nem figyelsz oda akkor soha nem lesz párod

Néha a legapróbb részletek miatt is elbukhatunk egy jónak ígérkező pasit vagy csajt, úgyhogy jobb ha odafigyelünk mindenre. Most mutatunk nektek 10 alapvető hibát amit sajnos gyakran elkövetünk és nem értjük, hogy miért nem vagyunk elég jók a kiszemeltünknek.

 

 

 

Kifakult ruha: Rengeteg lány szereti a fekete ruhákat mert egy pillanat alatt királynővé varázsolja őket. Kivéve, ha a ruha már sok mosáson ment át és megfakult, ilyenkor inkább taszítja a férfiakat ahelyett, hogy vonzaná.

Nem teljesen fehér ruhák: A fehér ruhák is nagyon előnyösek tudnak lenni hasonlóan a feketékhez, de itt is csak akkor ha tényleg fehérek. Ha már megsárgultak vagy megszürkültek akkor pont az ellenkező hatást fogják kiváltani. Különösen ciki tud lenni egy-egy megsárgult izzadságfolt a fehér pólón.

Trehányul feltűrt ingujjak: A szépen feltűrt ingujjak eleganciát, fiatalosságot sugároznak és feldobják az összképet, viszont ha trehányul fel vannak csak gyűrve akkor azt hihetik, hogy még életünkben sem volt rajtunk ing.

Ezek a nagy ülepű női nadrágok sohasem lesznek vonzóak és divatosak… Kár is erőltetni.

El tudsz képzelni annál taszítóbbat, amikor közel lépsz egy férfihoz vagy nőhöz és látod, hogy tiszta korpa a ruhája? Erre nagyon figyeljetek oda! Ha véletlen korpásodik a hajatok akkor legalább ne vegyetek fel sötét ruhát és orvosoljátok a problémát!

Ne legyen rajtad túl sok karácsonyfadísz! A szép kiegészítők fel tudják dobni egy nő megjelenését, de nem szabad túlzásba vinni mert ellenkezőleg fog hatni. A kevesebb néha több!


Ápolatlan szakáll: Egy férfi nagyon sármos tud lenni egy szakállal, de ha az a szakáll ápolatlan akkor minden nőt taszítani fog.

Kinyúlott, tág, viseletes ruhák amik már nem hangsúlyozzák ki a testünk szépségeit, hanem totálisan tönkreteszik a látványt.

Sötét és túl erős smink: Zavaró szempillaspirál, túl sok rúzs ami már repedezik szinte a szánkon, túl erősen kihúzott szemöldök. Borzalmas összhatás!

Az ördög a részletekben rejlik: Egy apró pici hiba is borzalmas eredményeket hozhat egy randi során. Például: Egy kis elkenődött rúzs a fogakon. Egy aprócska lyuk a ruhán vagy a harisnyán. Egy nagy petrezselyem a fogak közé ragadva stb stb stb. Mindig figyelj oda az apróságokra is!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?