Életmód

19 ember, akit a pokolból küldtek fel, hogy megkeserítse az életünk

Vannak emberek, akik úgy élik az életüket, mintha mindennap április elseje lenne és valamilyen perverz hajlamtól vezérelve megállás nélkül zrikálnak másokat. Ez nekik (látszólag) jó, viszont mindenki mást az őrületbe tudnak kergetni vele a környezetükben. Az alábbi listán 19 ilyen tenyérbemászó embert gyűjtöttünk most össze, akiket nagy valószínűséggel a pokolból küldhettek fel, hogy megkeserítsék az életünk.

 

 

 

 

 

,,Pincér vagyok. Ha olyan vendégek érkeznek, akik kiállhatatlanok, akkor a virsli vizéből készült jégkockákat szolgálok fel az italuk mellé.”

Mellette szóljon, hogy még részegen is a spórolás és az energiatakarékosság járt a fejében… 😀

A vesztesek paradoxonja.

,,A metrón láttam, ahogy ez a nő előhúzott a táskájából egy koboldot, ami úgy volt felöltözve, mint ő…”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy sofőr, aki 110% szarkazmusból áll.

Az apai ravaszság.

,,Az egyik kedvenc új hobbim: konnektor-matricákat ragasztani a nyilvános helyeken található legkülönfélébb dolgokra, majd várni.”

,,Ne vegyetek minket a kamerával, a feleségeink azt hiszik, hogy dolgozunk” – a felvételt készítő stáb pedig csak azért is… 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

,,Amikor kollégisták voltunk, két szobatársam elutazott a hétvégére, úgyhogy én és a legjobb barátom 14 pattogatott kukorica gépet raktunk a szobájukba, és 48 órára bekapcsolva hagytuk…”

,,Tegnap részegen átállítottam a haverom telefonján a autokorrektort, majd megfeledkeztem róla. Ma az anyjával beszélt üzenetben…”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igazi rossz fiúval van dolgunk.

Az évszázad rablása.

Gondoltad volna, hogy van, aki azzal tölti a szabadidejét, hogy virslit csempész az idegen emberek farzsebébe?! Pedig van…

,,Talált kutya. Összehaverkodtunk, szóval nem adom vissza. (biztonságban van, ne izgulj)”

 

 

 

 

 

 

 

A lányok megkérték a pizzásokat, hogy írjanak valami vicceset a doboz belsejére, amin nevethetnek. A pizzéria dolgozói végül nem írtak bele semmit, helyette inkább beleraktak nekik egy tükröt… 😛

A híres anyai támogatás.

Csak egy baráti képeslap 1947-ből: ,,Kedves Jimmy, Nagyon jól érzem magam nélküled. Barbara.”

A nehéz pillanatokban bizony elkél a motiváció.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?