Életmód

20 kép, ami bizonyítja, hogy a szomszédban lakók mindig hatalmas seggfejek

A szomszédokkal csak egy baj van: nem választhatja meg őket az ember. Innen pedig máris adja magát Murphy-törvénye, vagyis bárki költözik mellénk, biztos, hogy apró lépésekben haladva keseríti majd meg az életünk. Ez gyakorlatilag borítékolható, ha neked ennek ellenére mégis barátságos, jó fej szomszédaid vannak, akkor csak egy dolgot tanácsolhatunk: sose költözz el. Mert ahogy azt az alábbi képek is mutatják, a világ tele van seggfejekkel…

 

 

 

1. ,,A szomszéd öregasszonyok ránk hívták a rendőrséget, mert szerintük a kutyánk halálra rémíti a macskáikat, akik a mi kertünkbe járnak szarni. Tessék, banyák! Örüljetek…”
2. ,,A szomszédunk telkén élő tehén szépen lassan, elemről-elemre bontja le a házunkat. A szomszéd szerint badarságokat beszélünk és ezért nem tesz semmit az ügyben. Előbb-utóbb kénytelenek leszünk kezünkbe venni az ügyet, de talán nem is baj, mert a család minden tagja szereti a marhahúst.”
3. ,,Amíg dolgozni voltam, a felettünk lakó szomszéd úgy döntött, átfazonírozza kicsit a mennyezetünket….”


4. ,,A szomszédom vágott egy lyukat a kerítésünkön, átrakott egy ‘lábtörlőt’ a kertünkbe, hogy könnyebben jöhessen át hozzánk szarni a macskája. Kösz, szomszéd.”
5. ,,Nem vágtam le nála a füvet, amikor füvet nyírtam, ezért így vágott vissza. Ezzel kezdetét vette a háború!”
6. ,,Munkába szerettem volna indulni, de a szomszéd b*szomnagy műelefántja eltorlaszolja a garázs-feljárónkat. Ezt hogy adjam be a főnöknek?!…”
7. ,,Az alattunk lakó felszerelte az új csillárját.”


8. ,,A szomszédunkat zavarta, hogy a srácaim mindig az ő ablaka alatt labdáznak, ezért dárdákkal teli rácsot szereltetett fel az ablakára. Először seggfejnek tartottam miatta, de most már belátom, hogy neki volt igaza. Ennyi törött ablakot ki sem tudtam volna fizetni…”
9. ,,Nem fért bele a kukájukba a szomszédék szemete, ezért kézenfekvőnek találták a mi kukánk mellé szórni őket.”
10. ,,A szomszédék ‘kirakták’ otthonról a 30 éves fiúkat, ma reggel ez a látvány fogadott.”..
11. Jószomszédi iszony…😂
12. Egy lelkiismeretes szomszéd üzenete.
13. ,,A szomszédaink nem azok az anyagias típusok, amivel nem is lenne baj, de elég taszító tud lenni. Ez például a postaládájuk…”
14. ,,A szomszéd kutyája megharapta az enyémet, amiért 288,66 dollárt kellett fizetnie a háziorvosnak. Már épp készültem bíróságra vinni az ügyet, amikor megjelent a tartozással. Kösz, Te f*sz!”
15. December 25-e reggel. Valakinél gyorsan véget ért az ünnepi hangulat…😂
16. Amikor Voldemort és Barbie-baba egymás mellé költözik… 😀
17. ,,Ezzel kell söpörnünk a teraszt, mert a szomszéd zsivány kisfiú mindig átszökik és ellopja a seprűnket, amit aztán hétköznap délelőttönként az utcában lakóknak árusít 2 dollárért…”

 

 

 

 

 

18. Alattomos célozgatás…😄
19. ,,Darázsfészket irtottam, mire a szomszéd rám hívta a rendőröket. Így visszanézve azért azt mondhatom, hogy jogosan…”
20. ,,Édesapám annyira utálja a szomszédokat, hogy ablak helyett tükröt tetetett be a hálószobájába…”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?