Érdekes, Film

A 10 legnagyobb titok, amit egy rajzfilm rejtegetett

Vajon mi a herkentyűburger receptje? Ki lehet Tom és Jerry gazdája? Hogy néz ki Kenny kapucni nélkül?!
 

 

Amikor gyerekként (és felnőttként) rajzfilmeket néztél, biztosan sok kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ. A BrightSide összeszedett 10 híres rajzfilmes titkot, amit meg is fejtettek.

 




1. A herkentyűburger titkos hozzávalója

Ha egyetlen részt is láttál a Spongyabob Kockanadrágból, tudod, hogy a herkentyűburger a legfinomabb falat egész Bikinifenéken, amit Spongyabob készít a Rozsdás Rákollóban. A főgonosz pedig Plankton, aki egész életét arra tette fel, hogy megszerezze az étterem tulajdonosának, Rák úrnak, a titkos burger receptjét. Az egyik epizódban látszik egy papír, amin a titkos recept hozzávalói halandzsával leírva olvashatók. Egyes rajongók szerint a titkos hozzávaló valójában rák, míg mások szerint nincs is semmit titok, és csak azért találta ki Rák úr ezt a mesét, hogy valamivel lekösse ősellenségét.

2. Képregényes fickó

A Simpson család egyik szereplőjének nevét évadokon keresztül nagy titok övezte. Végezetül a 16. évedban a Homer, a koreográfus című részben kiderült, hogy a neve Jeff Albertson, de mindenki csak képregényes fickónak szólítja.

3. Tom és Jerry gazdája

Tom és Jerry gazdája, Két cipő asszony felbukkant a népszerű sorozat pár részében, de arcát sosem mutatták meg. A Szombat esti macskabuli című részben viszont minden kiderült. A rajfilm több részét is újrarajzolták később, és a gazdit egy vékony, fehér hölgyre cserélték.

 

 

 




 

 

 

4. Kenny egész arca

Kenny McCormick a South Park egyik főszereplője mindig kapucnival ábrázolva jelenik meg, ami olyan szorosra van húzva hogy csak két szeme látható, és a hangját is alig lehet hallani, mikor beszél. A South Park – Nagyobb, hosszabb és vágatlan teljes estés moziban viszont lekerült Kennyről a kapucni, és kiderült, hogy egy teljesen normálisan kinéző kócos, szőke kölyök.

5. Kisagyszony

A Pindúr Pandúrok egyik szereplőjének sem mutatták soha az arcát. Kisagyszony Bogármester vörös hajú, vörös kosztümös, magassarkút viselő titkárnője, akinek arca egyetlen egyszer jelenik meg csupán egy pillanatra a 136 rész során!

6. Andy apukája

Bár erre nincsen bizonyíték, sok rajongó szerint Andy apukája elhagyta a családot a Toy Storyban, és az első film alatt a szülők éppen válnak. Egy másik népszerű elmélet szerint Andy édesapja, akit szintén Andynek hívtak, meghalt, és játékait fiára hagyta.

7. Bozont valódi neve

Bozontnak valójában van polgári neve is: Norville Rogers. A Bozont becenevet pedig minden bizonnyal kócos haja miatt érdemelte ki.

 

 

 

 




 

 

 

 

8. Dexter számlái

Mennyi lehet Dexter családjának villanyszámlája, és miből van a zseni kisfiúnak ilyen menő laboratóriuma? Bár erre sincsen hivatalos válasz, sok rajongó úgy gondolja, hogy a fiú a NASA-nak adja el találmányait, és ők szponzorálják otthoni laboratóriumát is.

9. Mickey és Minnie esküvője

Ne aggódj nem maradtál le róla! Mickey és Minnie nem házasodott meg soha a képernyőn, de egy 1933-as interjúban Walt Disney elmondta, hogy Mickey és Minnie „magánéletükben” házastársak. Az csak hab a tortán, hogy Mickey és Minnie eredeti hangját adó színészek 1991-ben valóban összeházasodtak.

10. Aladdin repülő szőnyege

Ez a kérdés talán meg nem fordult a fejedben, de Aladdin szőnyegének állítólag van neve is. Bár ezt a nevet csak a „belsősök” használjak, akik a rajzfilmen dolgoztak, de Ralphnak keresztelték el a repülő szőnyeget.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?