Életmód, Érdekes

Megmutatjuk az élő Barbie babát, aki még csak nem is öltözhet fel egyedül!

Az orosz An­ge­lica Ke­no­vát egész éle­té­ben arra ne­vel­ték ext­rém szi­gorú szü­lei, hogy egy élő Bar­bie baba ha­son­más le­gyen be­lőle.

 

 

 

 

 




Ha vannak túlpörgetett, beteg szülők, akkor Angelica Kenova apja és anyja azok. A huszonhat éves lánnyal születésétől kezdve csak egy céljuk volt:élő Barbie babát nevelni belőle, hogy sikeres modell legyen.

A TERV TELJESÍTVE

Angelica egyre nagyobb népszerűségnek örvend az interneten, és szaporodnak profi felkérései is. Aminek főként a mama és a papa örül, mert a lány meglenne akkor is, ha nem úgy nézne ki, mint egy műanyagból kiöntött baba.

 

 





 

 

FOGSÁGBAN ÉL

A Kenova szülők olyan megszállítottak, hogy gyakorlatilag rabként tartják és nevelik lányukat. Angelica egész életében otthon tanult, nem járhat szórakozni, a barátaival találkozni, randizni csak az anyja társaságában mehet, ahogy vásárolni is, mivel anyuka dönti el, hogy mi elég Barbie-s.






Szigorú diétán tartják, kiskora óta minden nap személyi tréner edzi, hogy 38 kilótól ne legyen több, és mindig sminkben kell lennie, mert csak akkor igazán babás az arca.

Illetve folyton erotikus fotózásokra hordják, hogy növeljék a népszerűségét a modellszakmában.
Szerinted is durva?

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?