Életmód, Érdekes

19 hátborzongató felvétel, amivel szeretnénk személyesen találkozni!

 

 

 

Te hiszel a természetfeletti létezésében? Találkoztál már valaha valami megmagyarázhatatlan és félelmetes dologgal? Ha szereted az efféle dolgokat, akkor ez az összeállítás, amit különböző internetes felhasználók osztottak meg a közösségi oldalakon kifejezetten neked való lesz. 19 fényképet gyűjtöttünk össze, ami megmagyarázhatatlan eseményeket mutatnak be. A legutolsó kép lehet a legnagyobb bizonyíték arra, hogy szellemek márpedig léteznek.

 

 

 

 

 

 

A férjem ezt a képet küldte munkából hazafelé jövet.

 

Anya tegnap este elküldött a boltba. Mikor odaértem ezt láttam. Egy seregnyi varjú, nem tudtam hova tenni ezt az esetet.

 
Amikor be akarod zárni az ajtót, de a “tulaj” ezt nem hagyja.

 

“1986-ban a hírhedt csernobili atomerőmű robbanása után evakuáltak mindenkit Pripyat városából. 2016-ban visszamentem megnézni a régi lakásunkat. Találtam egy régi fekete-fehér képet apámról, aki 1985-ben engem tartott ugyanabban a szobában. Összetettem a két képet, és ez lett belőle.”

 

“Amikor hajnali három órakor ki kell menned pisilni, és a mosdó a folyosó végén van.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Valami rám nézett a lefolyóból.

 

“Amikor bemész egy elhagyatott házba, azt gondolva, hogy érdekes dolgokra bukkanhatsz, és a fürdőszobába lépve, elkap a halálfélelem.

 

Ezt a fotót egy elhagyott hajón csinálták. Senki sem volt az operatőrökön kívül a hajón, de az egyik felvételen erre lettek figyelmesek. Ki lehet ez a férfi a fejszével?

 

“A barátom Chilében készítette ezt a képet, amikor kitört a vulkán.”

 
“Tegnap dohányzás közben, erre az árnyékra lettem figyelmes, egyszerűen nem akartam hinni a szememnek.”

 

Amikor éjszakai kamerával figyeled a kisbabád minden mozdulatát, de ezt látva kiráz a hideg és inkább kikapcsolod a figyelő monitort.

 

Ezt vettem észre, amikor egy koppenhágai folyó mellett sétáltam.

 

“A hegyekben egy erdei hátsó úton mentem, a vidéki házunkhoz, amikor láttam valami furcsát a szemem sarkából.”

 

 

 

 
 

 

 

 

 

“Felvételeket készítettem a házról, amit eladásra kínálok, később láttam, hogy nem vagyok egyedül.”

 

“Egyszer muszáj volt a kocsimban aludnom, de amikor felébredtem, és megláttam ezt a hátsó ablakon, képtelen voltam elaludni, és még sosem éreztem magam ilyen sebezhetőnek.”

 

“A hálószobám ablakából kitekintve, hajnali 2 órakor erre lettem figyelmes.”

 

“A házban, ahol élünk, van egy földalatti rész. Az ajtó repedéseinek egyikébe tettem a telefont, és ezt a hátborzongató képet sikerült lencsevégre kapnom. ”

 

“Erre a képre sosem kaptunk logikus magyarázatot, mert, mikor anyukám a képet készítette, elmondása szerint senki sem volt a szobában rajtam kívül.”

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Ez a kép talán igazolja, hogy létezik egy párhuzamos univerzum a tükrön túl.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás

 

 

 

 

 VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?