Életmód

Íme, 6 mondat, ami még a “szeretleknél” is sokkal fontosabb

Jól esik, amikor a választottunk azt mondja “szeretlek”! De vannak ennél fontosabb, vagy legalább ennyire fontos mondatok, érzések is!

 

Sokan sokféleképpen tapasztaltuk már meg a szerelmet, a szeretet és annak kinyilatkoztatását. Abban talán egyetérthetünk, hogy nőként legtöbben szeretjük, várjuk, hogy a párunk kimondja a bűvös szót: “szeretlek”. Várjuk azért, mert először halljuk, azért, mert ritkán, és azért is mert jól esik. Persze olyanok is vagyunk elegen, akik úgy érezhetik, túl sokat kapnak ebből a fajta beismerésből, mert a társuk szinte kötőszóként használja azt.
Mindkét esetben elgondolkodtathat és vágyakozásra okot adhat azonban az a tény, hogy egy “egyszerű szeretleknél” vannak sokkal mélyebb, bensőségesebb, őszintébb tartalommal bíró mondataink, megnyilvánulásaink is a másik ember felé.

 

Most összegyűjtöttük azokat, amelyeket szerintünk egy jó párkapcsolatban létfontosságú néhanapján kimondani, de még inkább egyértelműen éreztetni!


Hiszen a kölcsönös tisztelet a párkapcsolat egyik alappillére kell legyen.

 

 

 

 

 

Képesnek kell lennünk megbocsátani, elnézni a másik hibáit, hiszen mindketten emberek vagyunk, és szerencsére nem vagyunk tökéletesek.

‘Kiállok melletted!’ Így is hangozhat ez a mondat. Mindig, minden körülmények között odaállok melléd, mert én is mindig számíthatok rád, amikor szükségem van a támogatásodra.

 

 

 




 

 

 

Néha olyan dolgokat is bevállalok, amikhez nincs túláradóan nagy kedvem, pusztán azért, mert tudom, hogy azok neked valamiért fontosak.
Képes vagyok akár lemondani valamiről a te boldogságod, a közös boldogulásunk érdekében.

Mind szóban, mind pedig a testileg vett értelemben. Mert nagyon fontosnak tartom: a véleményed, az általad képviselt értékeket, és persze a biztonságodat.

Nem foglak elhagyni, mert benned megtaláltam, amit/akit kerestem. Mindig ott leszek neked és melletted, mindig a jövőbe tekintek és azt tartom szemelőtt, hogy kettőnknek együtt mi a fontos.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?