Érdekes

A karma 8 törvénye – Nem árt, ha tisztában vagy velük

Az életben mikor jót vagy rosszat teszünk, az befolyásolja azt. Így tehát ha több jót cselekszünk a karmikus erő ezt viszonozni fogja majd. Mivel mindennek van következménye.

 

 

 

Íme, a karma 8 törvénye, Amit még nem sokan hallottak:

 

 

 

1. A szerénység törvénye arról szól, hogy nem érhetünk el változást addig, amíg meg nem fogalmazzuk magunkban min szeretnénk változtatni. Amíg ellenségként tekintünk önmagunkra, addig semmilyen előrelépést nem fogunk tudni véghezvinni.
2. A teremtés törvénye kimondja, hogy az életünk akkor lehet teljes, ha felelősségteljesen veszünk részt benne. Ehhez ismernünk kell önmagunkat, valamint céljainkat. Csak így lehet kiegyensúlyozott életünk.

3. A fejlődés törvénye arról rendelkezik, hogy lelki szintfejlődésünk érdekében, először önmagunkon kell hogy változtassunk, és ne a minket körülvevőkön. Így az életünk is jobbra fordul.
4. A felelősség törvénye szerint amikor valami nincs rendben az életünkben, akkor önmagunkkal sem vagyunk rendben . Ami körülvesz minket az elárulja, hogy mégis hogyan állunk magunkkal a lelkünk mélyén. Így tehát ha változást szeretnénk elérni, először magunkon kell változtatnunk.

5. A kapcsolat törvénye szerint minden mindennel kapcsolatban áll. A jobb lábunk után a bal jön. A múlt, a jelen és a jövő is folyamatosan kapcsolatban van.
6. Az ajándékozás törvénye amit adsz az életben, azt kapod vissza. Ha a szívünket bezárjuk, akkor nem fogunk ajándékban részesülni. Nyitnunk kell a világra, adakoznunk kell, mert csak ekkor kaphatunk mi is szeretet.
7. Az összpontosítás törvénye arról szól, hogy nem lehet egyszerre több dologra igazán koncentrálni.
8. A jelen törvénye kimondja, hogy fontos visszatekintenünk a múltunkba. A hibáinkból tanulnunk kell, Így a jövőben egy jobb irányba tarthatunk az életünkkel.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?