Életmód

Ebből a 8 jelből biztosan tudhatod, hogy ha egy férfi szerelmes

Nem könnyű egy férfi érzelmeit kideríteni – olykor még akkor sem, amikor már együtt vagyunk vele. Hogyan olvassunk a testbeszédéből és gesztusaiból? Íme a szerelmes férfi ismérvei.

 

 

 

A férfiak többsége meglepően zavartnak és szégyenlősnek mutatkozik, amikor megérintik a mélyebb érzelmek. Nem szükséges faggatnunk őket azonban, ha tudunk olvasni a testbeszédükből és a gesztusaikból.

Íme 8 jel, amiből sejthetjük, hogy nem vagyunk közömbösek a pasi számára, sőt, szerelmes belénk.

1. Empátia
A szerelmes férfi általában osztozik az érzéseinkben, ha szomorúak vagy idegesek vagyunk. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Izgatottak lesznek, ha meg szeretnénk osztani velük az érzéseinket, a velünk történt dolgokat.
2. Közel áll hozzánk
Fordítsunk nagy figyelmet erre a fontos gesztusra. Ha a férfi meglehetősen közel áll hozzánk nyilvánosan, azt a jelet adja mások tudtára (tudtán kívül), hogy ő már elkötelezte magát. Azt jelzi, hogy szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni velünk.

3. Azonnal reagál
A férfi, aki valóban érdeklődik irántunk, azonnal válaszol az sms-re és reagál a telefonhívásra. Ha az ember szereti a másikat, élvezi megosztani vele a tapasztalatait, az eseményeket, amik történtek vele. Ha a pasinak a tanácsra, véleményre van szüksége, vagy csak szeretne nevetni, mi vagyunk az első személy, akit hív.

4. Szemkontaktus
A szemkontaktus tartásának igenis nagy jelentősége van. Egy tanulmány szerint azok az emberek, akik szerelemmel szeretik egymást, az együtt töltött idő 75 százalékában egymás szemébe néznek. Sőt, lassabban reagálnak egyébre, mert elvonja a figyelmüket.
5. Gyermekekről beszél
A férfi, aki igazán szereti a nőt, érzékeny és védelmező oldalát mutatja felé. Tehát, ha szívesen beszélget velünk babanevekről, az világos jele annak, hogy mély a kötődése. Értékeljük a gesztust és beszéljünk a közös tervekről!

6. Más a testbeszéde
Ha a férfi másként viselkedik, amikor velünk van, más a testbeszéde, az egyértelmű jele annak, hogy el akar bűvölni minket. Gyakran érinti meg a haját vagy az arcát, amikor zavarban van. Fordítsunk figyelmet a legapróbb gesztusokra is, hogy többet tudjunk meg az érzéseiről!

 

 

 

7. Megkülönböztetett figyelem
Azzal a hölggyel, akibe szerelmes, a férfi megkülönböztetett figyelemmel bánik. Ha például egy társaságban egy sztorit mesél, és főként a mi reakciónkra kíváncsi, az jelzés, hogy érzéseket táplál irányunkban…
8. Felturbózza a külsejét
A férfiak gyakran éreznek késztetést arra, hogy javítsanak a külsejükön, mert megjelenésükkel szeretnék lenyűgözni a nőt. Prioritásként kezelik a külsejük ápolását, és a bókok is jól esnek nekik….

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?