Életmód

14 alkalom, amikor a büszke tetoválás-tulajdonosok rájöttek, hogy hatalmas hibát követtek el

Egy új tetoválás – főleg, ha az elsőről van szó – mindig nagy eseményszámba megy az ember életében. Akkora örömet okoz, hogy egy mintával kicsit többet megmutatunk magunkból a külvilág felé, hogy néha észre sem vesszük az apróbb hibákat. Viszont vannak olyan ordító hibák, amiket ha észrevesz az ember, azonnal megbánja, hogy tű alá feküdt. Velünk ilyen szerencsére nem fordult elő, és nem is fordulhatna, mert huszonötször meggondolnánk, mit tetováltatunk magunkra, és milyen szakembernél. Nos, ezek az emberek ezt nem tartották fontosnak, az eredményt pedig örök életen át fogják viselni. 🙂

 

 
És a legrosszabb, hogy a minta hibáira a Facebookon hívták fel a büszke, dicsekvő tulajdonosok figyelmét! 😀
(az angolul nem beszélők kedvéért nagyjából összefoglaltuk a képek alatti kommentek lényegét.)
 

 

 

Azzal dicsekedett, hogy végre sikerült Japánban magára tetováltatnia, mert attól félt, hogy a hazájában elrontanák a szöveget. A jelentése: Mindenható Isten.
És egy japánul beszélő ismerőse gyorsan fel is hívta rá a figyelmet, hogy valójában az “idióta külföldi” szavakat sikerült magára varratnia. :

Amikor az ismerőse az iránt érdeklődik, hogy miért tetovált magára egy Dávid-csillagot, a büszke tulajdonos kiröhögte, hogy ez bizony egy pentagram. Ekkor az ismerős arra hívta fel a figyelmet, hogy a penta jelentése 5, ez pedig egy hatágú csillag.

 

 

 
 

 

 

“Hát, nem tudom mit mondtak neked, hogy mit jelent ez a tetoválás, de az van rád írva, hogy piknikező asztal.”

Itt “csupán” az a hiba, hogy a fiú a gyermeke arcát a saját ARCÁRA tetováltatta. Az ismerős pedig feltette azt a kézenfekvő kérdést, hogy belegondolt-e egyáltalán, hogy hol fog ilyen arccal munkát kapni. Valószínűleg ez át sem futott az agyán.

Egy büszke, másságát nyíltan vállaló lány az új tetoválásával büszkélkedett, amikor a nagynénje felhívta rá a figyelmet, hogy a minta alján két, egymásba fonódó jel a férfiakat szimbolizálja, nem pedig a nőket.

 

 
 

 

Nagypapa emlékére, a születésnapja alkalmából. Ekkor egy családtag felhívta a figyelmet arra, hogy a papa nem június, hanem július 14-én halt meg…

“Ezt a tetkót most csináltam, a jobb karon még egy picit javítani kell.” A barátja pedig felhívta rá a figyelmet, hogy valószínűleg nem csak a jobb karral vannak problémák. :))
Születési dátum, római számokkal. Csakhogy 2008.05.31. helyett sikerült 08.31.-et magára varratnia. De egy optimista ismerőse felhívta rá a figyelmet, hogy könnyen ki lehet javítani a hibát, ha átírják a születési anyakönyvi kivonatot.

Ezzel a képpel hirdeti magát egy tetováló”művész”, de csak nézd meg alaposabban a lányt, még a szeme sem áll jól. Amikor valaki beszólt a minta minőségére, gyorsan a védelmére keltek a tetoválónak: mindenki hibázik, te talán nem írtál el soha semmit a telefonodon??
Végülis, majdnem ugyanaz… 😀

Közös tetoválás a szerelmeddel? Nem árt, ha két olyan kirakós darabot varrattok magadra, amik összeillenek. Nekik ez nem sikerült. 😀

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?