Életmód, Kreatív

8 lánykérés, amitől a hideg kiráz!

Egy szerelmes férfi előbb-utóbb eljátszadozik a gondolattal, hogy milyen kreatív, emlékezetes módon kérje meg párja kezét. Nos, mi azt tanácsoljuk, hogy a zseniálisnak tűnő ötleteket néhány embernek azért vázolják fel, hátha kiderül, hogy valójában nagyon nem így kéne eljegyezni a szeretett barátnőt.

 




A férfiak szeretik, ha barátnőjük úgy tekint rájuk, mint talpraesett, vicces emberekre, akik minden helyzetet tökéletesen megoldanak. A lánykérésnél általában felvetődik a kérdés: mi lenne a kivitelezés legjobb módja?
A hagyományos? vagy valami elképesztően csöpögős, romantikus? Esetleg váratlan-vicces? Mi úgy tartjuk, hogyha két ember szereti egymást, akkor nem kell túlgondolni a dolgot, persze a lányok imádják, ha van a dologban romantika, és büszkén mesélheti a barátnőinek, aztán évtizedekkel később az unokáinak.
És legyen ez egy ökölszabály: ha eszedbe jut egy lánykérés ötlet, kérdezd meg magadtól: vajon a jövendőbelid büszkén mesélné a barátnőinek és a családjának? Ha a válasz nem, akkor ez NEM a legjobb ötlet.
Nos, ezt a szabályt pont nem ismerték a következő képek főszereplői.
Valójában nem is mindegyik ötlet volt borzalmas (persze, a WC-n ülős egyértelműen ROSSZ ötlet), csak valahogy a végeredmény siklott ki útközben (például a baseball meccses fotón).
Hogy is mondjam, nem szokványos lánykérések következnek. 😀

 




 

A klasszikus, “csirke nuggetekkel kérem meg a kezed” esete. Nem.

Lánykérés vadászat közben. Nyugi, nem megölni akarlak, csak elvenni feleségül!

Ez mondjuk jópofa ötlet, de a lány feje lehetne 1-2 fokkal előnyösebb is. 😀

 

 

 




 

 

 

Gyűrű helyett csípős szósz, klasszikus. Mondjuk rá van írva, hogy “hozzám jössz?”, szóval nem mondhatjuk, hogy nem volt vele munka…

Ez egy nagyon szép kép lett volna, ha az első sorban ülő szimpatikus nagymama nem mutatta volna ki érzéseit a meccset eltakaró fotós iránt.

Ezt egyszerűen sehogy sem értjük. Tanácstalanok vagyunk.

 

 

 




 

 

 

A pillanat, amikor az utcán elsétáló random hölgy észreveszi a gyémánt méretét…

Nos, ez egy vicces sztori. A fiú egy turmixba rejtette el az ékszert, a lány pedig egy nagy lendülettel lenyelte, anélkül, hogy észrevette volna.
A kétségbeesett fiú hiába győzködte a lányt, hogy most nyelt le egy jegygyűrűt, csak a hasi röntgen után hitte el, hogy így vagy úgy, de a lánykérés megtörtént. Vajon ezt a képet kiteszik majd a nappaliba? Én kitenném, elég jó sztori, nem? 😀

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?