Életmód

22 hihetetlen történet emberekről, akik megtalálták örökre elveszettnek hitt dolgaikat

Nincs is rosszabb annál, mint amikor az ember rádöbben, hogy elhagyott egy számára nagyon fontos dolgot. Legyen szó a pénztárcádról, mobilodról vagy egy különleges ajándékról, amit egy szerettedtől kaptál, szörnyű érzés rájönni, hogy valamit elveszítettél, és valószínűleg soha az életben nem fogod viszontlátni.

 

 

 

 

 
Ezerszer megnézed a zsebeidet, feltúrod az egész házat, de be kell hogy lásd: soha nem lesz meg, amit kerestél. De mi van, ha mégis? Ha napokkal, hetekkel, sőt: hosszú évekkel később talál vissza hozzád az elveszettnek hitt tárgy, teljesen váratlan körülmények között? A következő történetek megmutatják, hogy ha elveszítettél valamit, mégsincs minden veszve, és lehet, hogy ha évek múlva is, de egyszer újra megtalálod a rég elveszettnek hitt, számodra fontos dolgot!

 
 

14 éve elutaztunk a Fidzsi-szigetekre. Nagyon összebarátkoztam egy helyi taxisofőrrel. Miután hazajöttünk Európába, semmiféle kapcsolatot nem tartottunk egymással. Nemrég visszamentem és véletlenül belebotlottam öreg barátomba.

Az egyetemi tanár vásárolt egy használt tankönyvet az interneten, kiderült, hogy azt a könyvet vette meg, amit 5 évvel korábban elhagyott.

 

 

 

 
 

 

 

 

Az apukám, aki egy halászként dolgozik egy tónál Ausztriában, a napokban kihalászta a pénztárcáját, amit 20 évvel korábban ejtett a vízbe.

A kutyám két éve pusztult el. Elrejtette a kedvenc játékát mielőtt eltávozott volna az örök vadászmezőkre, és sehol sem találtam. Ma reggel találtam meg, ahogyan egy gyönyörű “emlékművé” változott. Nem bírtam ki könnyek nélkül.

Egy nő elhagyta a jegygyűrűjét 1995-ben. 16 évvel később találta meg, miközben répát szedett a kertben.

Sehol nem találtuk meg a hiányzó, 6. kötetet. Két hónap után, végre meglett!

Apukám két éve elhagyta az olvasószemüvegét. Ma megtaláltuk.

Sok-sok év után kinyitottam a zongorámat, és megtaláltam a gyerekkoromat.

 

 

 

 
 

 

 

 

Épp a Mazdánk kárpitját szedtük fel, amikor megtaláltuk 18 év eltűnt aprópénzét.

Egy évekkel ezelőtt eltűnt golflabda, egy fa törzsébe nőve.

Egy ismeretlen jótevő megtalálta a pénztárcámat. 24 éve hagytam el az óceánban.

Emlékszel még arra, mekkora divat volt a lecipzározható hosszúnadrág? Nos, így néz ki ha tíz év után megtalálod az elveszettnek hitt alsó részt.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

A feleségem egy iskolában dolgozik, könyvtárosként. Ma megtaláltam a kedvenc nyakkendőmet, amit már jó ideje nem találtam.

Az exem annak idején elhagyta a bőröndjét a nyaralónk környékén (ne is kérdezd….) Nem hiszed el, de hat év után megtalálta az anyukám a szomszédos folyóban. Juhé, ingyen whisky!

Anyukám két hónappal ezelőtt, egy külföldi kiruccanás alatt hagyta el a számára nagyon fontos fülbevalóját. Napokon át kerestük, hiába. Ma végre megtaláltuk.

A nagypapám kertjében egy fa üregébe rejtettem el az egyik játékomat, ma megtaláltam.

Szóval másfél év után megtaláltam a konyhaasztal alatt az iPodomat, ami miatt annak idején háromszor is felforgattam a házat.

Ezt a gyűrűt már jó pár éve veszítettem el. Ma végre megtaláltam, amikor lecseréltem a monitorom…

A haverom február elején hagyta el az iPhone-ját. Ma megtaláltuk az utcánkban, jégbe fagyva.

 

 

 

A nagypapám gyerekkorában felakasztotta a korcsolyáit egy fára. Nem emlékezett rá, hol hagyta őket, évekkel később végül megtaláltuk.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?