Egyéb

A 11 éves fiú az iskolában kedvenc hőséről mesél – mikor testvére a színpadra lép szóhoz sem jut

Mikor a 11 éves Damon Chiodo, aki az Egyesült Államokban Oklahoma államban lakik, megtudta, hogy az iskolában kedvenc hőseikről kell majd írni, azonnal tudta kit fog választani.
 
Damon egész életében bátyját, Devint tartotta hősnek a Németországban szolgált katonaként az elmúlt két évben. Damonnak nagyon hiányzott a bátyja ezért is írt róla fogalmazást.
 

 
Mikor elérkezett a felolvasás napja, Damon nagyon ideges volt. Kiállt a többiek elé és elkezdte olvasni a fogalmazást de ekkor olyan dolog történt, amire nem számított. Testvére Devin lépett mellé a színpadra.

Damon nem tudta, hogy az egész család, a tanárok és a testvére is jelent volt és már nagyon várták, hogy részesei lehessenek ennek a különleges eseménynek.
Devin egész idő alatt a függöny mögé bújva hallgatta a felolvasást de már nem bírta tovább, és odament testvéréhez a színpadra.
 
Damon reakciója magáért beszél. Milyen nehéz lehetett Devinnek visszatartani a könnyeit, mikor testvére a nyakába ugrik és sírni kezd! Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg barátaiddal, ha Neked is tetszett.
 




forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?