Celeb / Híresség

„Aljas, kegyeletsértő dolognak tartom” – visszaéltek Kis Grófo nevével

Csalók éltek vissza Kozák László, azaz Kis Grófo nevével! Az átverésbe ráadásul kegyeletsértő módon az énekes tavaly decemberben elhunyt édesapját is belekeverték.

 

 

 

 


Kedden közzétett Facebook-bejegyzésének tanúsága szerint mélységesen felháborítja Kozák Lászlót, azaz Kis Grófót az, hogy valakik csúnyán visszaélnek a nevével, pontosabban a tavaly decemberben, a koronavírus miatt elhunyt édesapját nem tisztelve, s az egyik közös képüket felhasználva próbálják az embereket megtéveszteni és becsapni.

– A bejegyzés úgy szólt, mintha én szeretett édesapám emlékére osztogatnék félmillió forintot készpénzben az első 240 hozzászólónak, akik odaírják a poszthoz, hogy Ámen! Természetesen ilyesmiről szó sincs, aljas, kegyeletsértő dolognak tartom. Szerencsére már eltűnt a bejegyzés, de hosszútávon sajnos úgy érzem, hogy tehetetlenek vagyunk a csalókkal szemben. Már több zenésztársam is áldozatául esett ennek a pofátlan átverésnek, szomorú, milyen sokan bedőlnek nekik, mindenkit arra kérek, legyen körültekintő, ne dőljön be nekik – fejtette ki a Ripostnak a jogosan felháborodott mulatóssztár, aki sorban kapta a nagyobb pénzösszegről szóló üzeneteket.

Sziasztok!Elég sokan írtátok nekem, hogy Csalók élnek vissza a nevemmel illetve édesapámat nem tisztelve közös képünk…

Közzétette: Kis Grófo – 2021. március 2., kedd

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?