Külföld

Nem takarították a havat a falujában, az ukrán férfi bejelentette, hogy megölte az egyik rokonát

Kárpáthír hozta a sztorit, amit ismerhetsz egy nagyon régi szakállas viccből, de ez most a valóság.

 

 

 

 


Az eredetiben egyébként egy börtönben lévő fiú levelet ír az apjának, hogy ne ássa fel a kertet, mert oda rejtett el egy holttestet még évekkel ezelőtt. Erre az FBI megszállja az öreg ingatlanját, széttúrják az egészet, majd mivel nem találnak semmit, összepakolnak. Ezután jön a következő levél a böriből, melyben a fiú azt írja, hogy

Egy kis csavarral valami hasonlót csinált meg egy az ukrajnai Csernyihiv megyében élő férfi, akinek abból lett elege, hogy a faluját gyakorlatilag csapdába ejtette a hó, hókotrónak pedig híre-hamvát sem látták. Emberünk gondolt hát egyet és felhívta a rendőrséget, a bejelentkező diszpécsernek pedig elmondta, hogy összeveszett az egyik rokonával, akit aztán egy késsel kicsit halálba bökdösött.

Azt is közölte, hogy kész feladni magát, de a faluját körbezárta a hó, így nem tud elmenni a legközelebbi kapitányságra. A rendőrség természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül a bejelentést, ki is vonultak a helyszínre egy hókotró hathatós támogatása mellett, ott azonban a bejelentő nem a kezét tartotta a bilincseléshez, hanem kávéval kínálta őket és elmondta, hogy igazából nem ölt meg senkit, csak tele lett a töke a környéken uralkodó inkompetenciával.

A valótlan bejelentés miatt az illetékesek mindössze egy 119 hrivnyás pénzbírságot utaltak ki hősünknek, ami jelen árfolyam szerint nagyjából 1260 forintot jelent. Ha egy kicsivel többet kapott volna, ezért a sztoriért simán elutaltuk volna neki az összeget.

 

 

 

 

forrás: player.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?