Celeb / Híresség

Kiderült, miért tűnt el Radics Gigi: 8 év munkája, pótolhatatlan pillanatok vesztek oda

Budapest — Aggódnak a rajongók, eltűnt az egyik legnagyobb közösségi oldalról Radics Gigi (24).

 

 

 

 


Követői nem értették, hogy mi történhetett, sokan azt hitték, az énekesnővel történt valami, ám szerencsére nem erről van szó. Ennek ellenére nem rózsás a helyzet, ugyanis a több százezer követővel rendelkező profilt meghekkelték, és ellopták Gigitől.

– Én jól vagyok, nincs semmi gond. Persze lelkileg megviselt, hogy ellopták a profilomat. Nagyon fontos volt nekem az az oldal, sok olyan fotó és kiírás volt ott, amelyek pótolhatatlanok, ráadásul az utolsó megosztott képem a kislányom, Bella volt, és az a sok kedves komment, üzenet mind eltűnt. Emellett olyan sztárok is követtek, mint Cardi B vagy Quincy Jones, ami emberileg és szakmailag is nagy siker volt az életemben – mesélte a Blikknek az énekesnő.

Gigi oldalait korábban még sosem törték fel, s amikor tavaly szilveszter előtt furcsa üzenetek érkeztek, még nem is gyanakodott.

– Török hekkerek állnak a történtek mögött. Eleinte csak írogattak, úgy adták elő, mintha az Instagram nevében üzennének, de másnap már nem tudtunk belépni a profilra. Sajnos hiába jeleztük az oldal üzemeltetőjének a problémát, nem tudnak vele mit kezdeni, sőt nincs is rendes „ügyfélszolgálatuk”, ahol tudnának segíteni. Persze mindent megteszünk, hogy visszakapjam a profilt, de lehet, hogy ez nem sikerül majd – mondta szomorúan Radics Gigi.

Adott esetben egy ilyen profil elvesztése komoly érvágás is lehet. A hírességek nem csak a közönséggel tartják itt a kapcsolatot, hanem hirdetnek, reklámoznak is, ezzel együtt kötelezettségeket vállalnak a hirdető cég felé, amelyet így nem tudnak teljesíteni.

– Szerencsére nem volt most olyan megállapodásom, amit emiatt buktam volna, viszont hamarosan indul A Dal, ahol nagy szükségem lett volna arra, hogy a saját csatornámon kommunikáljak a rajongókkal – bosszankodott Gigi, aki ugyan még reménykedik régi oldala visszaszerzésében, alternatív megoldással is készült. – Létrehoztunk egy új oldalt, gigiradicsofficial néven találnak meg a követőim, ezentúl itt mutatom meg, mi történik velem. Nyolc év munkája ment most a kukába, de sebaj, sokszor kezdtük már elölről, most is sikerülni fog!

Tóth Andi visszaszerezte

A számítógépes bűnözők gyakran lopnak el olyan profilt, amely nagy követőbázissal rendelkezik, ezeket az oldalakat később nagyobb összegért tudják értékesíteni. 2018-ban Kiss Ramóna (36) profilját is feltörték, a műsorvezetőét egy török borbélyház tulajdonította el. Tavaly év elején Tóth Andi (21) került bajba, amikor egyszer csak nem tudott belépni az oldalára, ő szerencsés volt, sikerült visszaszereznie profilját. A modell Sebestyén Ági (34) Insta-oldala is török kézbe került korábban, új profilt kellett létrehoznia.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?