Egyéb

,,Elegem van!” – Könnyek és dráma a villában: VV Vivi durván kiakadt VV Bálintra – videó

Továbbra sem maradnak dráma és sírás nélkül a ValóVilág nézői, most éppen VV Vivi fakadt sírva, mert VV Bálint kellemetlen helyzetebe hozta őt.

 

 

 

 


Vivi szerint Bálint megalázta őt azzal, hogy mindenki előtt azt mondta róla, hogy megbízhatatlan és pletykás – ez pedig nagyon rosszul érintette őt, lelkét pedig Robinak öntötte ki.

Robi szerint azonban Vivinek nincs igaza, mert csak egy poén volt az egész, és valóban tud pletykás, ezt pedig ő maga is elismerte. A beszélgetés egy részét viszont maga Bálint is hallotta, aki ezután csatlakozott hozzájuk a társalgásba.

Vivi itt már nem tudta visszatartani a könnyeit sem, és Bálintnak is elmondta, hogy nagyon kellemetlen helyzetbe hozta őt mások előtt. Szerinte elmondhatta volna négyszemközt is a véleményét – úgy, hogy egyébként versenytársa csak az ő kérdésére válaszolt.

 

A történtek után Vivi már beszélni sem akar Bálinttal – aki ennek ellenére bízik abban, hogy a lány elgondolkozik azon, hogy vajon miért is mondhatta ezt, és reméli, hogy a jövőben akár még egyfajta bizalmi kapcsolat is kialakulhat közöttük.

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?