Celeb / Híresség

Majka: Nem vagyok rászorulva dr. Gődény ingyen reklámjára

A tizenhatodik részéhez ért a koronavírussal kapcsolatos videósorozata.

 

 

 

 
 

Kiderült, Majkától garattesztet és vért vettek tőle reggel, de azoknak eredménye még nincs. Olvasói kérdésre elmondta, hogy neki az első teszt fájt, viszont a kórházban az ápolónők nagyon odafigyelnek és nem szenved tőle annyira.

Ezzel kapcsolatba azt mondta, a tesztelés olyan, mint a csajozás.

Valaki azt mondja, hogy legyél vele finom, valaki azt kéri, hogy inkább legyél erőszakosabb.

Még mindig a hétfői CT eredményére várnak, aminek ha jók az eredményei, akkor nagy eséllyel elhagyhatja a kórházat. Azt mondja, hasznos, hogy az étvágya megmaradt és továbbra is megeszik mindent, amit bevisznek neki. Újra szóba került dr. Gődény, akit Majka meghívott magához a kórházba: a szombat esti videóban telefonon megpróbálta felhívni őt, mert az egyik néző azt állította, hogy egy Facebook-csoportban a gyógyszerész reagált a tegnapi videójára. A telefon többször is foglaltat jelzett.

Azt szeretném kérni, hogy hívj fel. Nem reagáltál. Én értem, hogy neked van ez a kis csoportod, ahol te elmondtad, hogy én micsoda ember vagyok. Már ha tényleg így volt, ahogy itt állítják. Azt gondolom, hogy mindamellett, hogy van egy véleményem rólad, tudunk mi értelmesen beszélni. Tegnap üzentem, ma megpróbáltam hívni őt, mindent megtettem. Van, aki azt mondja, ingyen reklámra szorulok dr. Gődénytől. Ha ez így lenne, azt jelentené, valamit elrontottam az életben

– üzente.

Van, aki azt írta, nem is beteg, miért van kórházban. Erre az énekes azt felelte, kétoldali tüdőgyulladása és mellhártya-gyulladása van, nem csak az a beteg, aki verejtékben fekszik.

Azt hiszi, hogy amit ő képvisel, az nagyon ritka szellemi termék. Annyira betege lett annak, hogy ő real, meg cool, hogy rájött, hogy ebből pénzt is lehet csinálni.

Ezt már Puzsér Róbertről mondta Majka, akit a kommentelők hoztak szóba.

Kossuth-díj

Az ATV Civil a pályán című műsorában is téma volt Majka videóblogja, Lantos Gabriella egészségügyi menedzser szerint ez annyira hasznos társadalmi szempontból, hogy Kossuth-díjat adna a rappernek.

Ez az ember elvégezte mindazt, amit Müller Cecília hivatalának meg kellene csinálnia. Nem tett senki, de senki annyit azért, hogy a Coviddal kapcsolatos tudás széles körben elterjedjen, mint ez az ember

– mondta Lantos Gabriella.

 

 

 

 

 

 

forrás: 24.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?