Celeb / Híresség

Balhé! MC Hawernek durván nekitámadt egy focirajongó

Budapest – A mulatós zenész névvel osztotta meg a trágár kommentelő bejegyzését.

 

 

 

 




 

Elszabadultak az indulatok MC Hawer (54) közösségi oldalán, miután a mulatós rapper kifakadt, hogy a Fradi-Újpest-meccsen közel 16 ezres tömeg volt a stadionban, miközben a zenés rendezvényeken továbbra is legfeljebb 500 ember jöhet össze.

Egy kommentelő durván nekitámadt, mire Hawer kifotózta és megosztotta a nyomdafestéket nem tűrő fenyegetést. – Te anti alkesz b**i! Én eddig is egy semmitmondónak tartottalak, de innentől egy senkiházi playbackes kocsmai zenész vagy a szememben. A foci ellen vagy? Attól neked több koncerted lesz, ha nem lehetnek nézők meccsen? – fogalmazott a kommentelő, aki azt is sérelmezte, hogy Hawer korábban letiltotta a közösségi oldaláról az élettársát, szintén sértő megnyilvánulás miatt.

Facebook

null

 

 

 

– Az ügyvédem majd keresni fog, rendben? Némi becsületsértéssel megspékelted a dolgot… Szerinted ez úgy működik, hogy odajössz egy koncertemre és leversz? Vagy mi? Ejjj… Mindezt egy focimeccs miatt? Vagy mert tiltottam az asszonyt? Ez komoly? Most szomorú vagyok – írta MC Hawer, akit követői próbáltak nyugtatni, hogy ne vegye magára az alpári sértegetést.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?