Belföld, Hírek

Koronavírusban meghalt egy 39 éves tanár a vidéki kórházban – A hivatalos listán nem szerepel

Meghalt egy 39 éves tanár koronavírusban Magyarországon. Kórházba küldte az orvosa, annyira rossz volt az állapota, az igazolt covidosok intenzív osztályán győzte le a betegség. Furcsa a tragédiában, hogy felesége szerint szombat hunyt el a férfi, de a kormányzati oldal listáján nem található 39 éves áldozat.

 

 

 




 

444.hu írta meg, hogy szombat délután elhunyt egy 39 éves beteg az egyik vidéki kórházban. A férfi tanár volt, szeptember 17-én megfázásos tünetekkel kezdődött a betegsége. Az áldozat felesége azt mondta a portálnak, hogy a férfi tünetei másnapra sem enyhültek, ezért felhívta a háziorvosát. A hétvégére nagyon megromlott az állapota, láza lett, fájt a torka, folyamatosan köhögött. Hétfőre már annyira rosszul volt, hogy nem kapott levegőt. Újra felhívta a háziorvost, aki kórházba rendelte.

Felesége elmondás szerint először a covid-gyanús vidéki osztályra került, mintát vettek tőle. Két nappal később megjött a pozitív tesztje. Ezután átkerült az igazolt covidosok intenzív osztályára, de addigra már összeomlott a légzése, géppel lélegeztették, mesterséges kómába került. Az orvosok megállapították, hogy kétoldali tüdőgyulladás alakult ki nála, a koronavírus-fertőzés a szívére is ráment. Október 3-án, vagyis szombaton a szervezete feladta a harcot és elhunyt.

A zárójelentésében ezt írták:

„Összességében elmondható, hogy a hypertoniás, diabeteses betegnél SARS-2 COVID kiváltotta légzési elégtelenség, ARDS többszervi elégtelenségbe progrediált, mely komplex intenzív terápiával sem volt már reverzálható és a beteg halálát okozta.”

Négy nap eltelt a tanár halála óta, de ilyen életkorú áldozat viszont nem szerepel a kormányzati járványhonlapon. A 444.hu megkereste az operatív törzset és a Nemzeti Népegészségügyi Központot is, miért lehet ez, ha választ kapnak, frissítjük a cikkünket!

Mint, ahogy írtunk róla, a járványnak egy 40 év alatt áldozata volt a hivatalos adatok szerint a múlt szombat óta. Egy 21 éves nő, akiről Müller Cecília azt mondta, nem a koronavírus-fertőzésbe halt bele, hanem súlyos alapbetegségei voltak. Itt írtunk róla részletesebben!

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?