Celeb / Híresség

„Ütöttem az üveget, beütöttem az üveget, elájultam, imádkoztam” – A könnyivel küszködve idézte fel Dávidka halálának napját L.L. Junior

Részletesen mesélt Hajdú Péternek a zenész arról, hogy mi történt pontosan azon a végzetes napon, amikor megtudta, hogy baleset érte kisfiát.

 

 

 




 

A zenész a „Összezárva Hajdú Péterrel” című műsorban beszélgetett a műsorvezetővel, aki természetesen arra is rákérdezett, hogy tudta meg a kisfia balesetéről szóló hírt.

Mint ismert, épp egy koncerten volt, a hívást követően pedig egy több órás út várt rá. A zenész azonnal kocsiba ült a stábjával, amikor felhívták a hírrel, és útnak indult a tragédia helyszínére. Ez idő alatt volt, mikor az ablak üvegét törte be, vagy elájult, a telefonba pedig csak annyit tudtak neki mondani, pontosan mennyi ideje küzdenek gyermeke életéért az orvosok.

A tragédia kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt történt Zuglóban. / Fotó: Blikk

„Lejöttem a színpadról, és hívott egy régi táncoslánynak a barátnője, akivel együtt jártam. Mondom miért hív ez a lány? Visszahívom – nagyon nagy show volt, nagyon nagy hangulat -, mondom miért hív? Hallom, hogy sír, hogy nagy baj van, elütötték a gyereket. Mondom micsoda?” – idézte fel az eseményeket.

„A feleségem hívogattam a kocsiban, de üvöltözött, nem értettem, mondta, hogy újraélesztik, de nem értettem mit mond, mert embertelen hangon tette. És ahogy közeledtünk, már mondták, hogy újraélesztik… már öt perce, már tíz perce, már tizenöt perce…” – mondta elcsukló hangon L.L. Junior. A zenész tisztában volt vele, hogy minél tovább tart, annál jobban károsodik az agya a gyermeknek, majd mesélt az út részleteiről is.

 

 

 

És elindultam Budapestre. 260 km, 3 és fél órás út, imádkoztam a jó istenhez, csak őt ne, csak őt ne… ütöttem az üveget, beütöttem az üveget, elájultam, imádkoztam, fellocsoltak vízzel, megint, megint, egy pokoli út, egy pokoli tehetetlenség abban az autóban” – fogalmazott, majd hozzátette: közben végig arra gondolt, hogy a helyszínen van másik gyermeke, Lacika is.

„A biztonságinak szóltam, hogy tegyék be, mondom vigyétek oda anyámhoz, ott volt a húgom, hogy ne lásson semmi tragédiát” – emlékezett vissza.

L.L. Junior soha nem fogja tudni feldolgozni a tragédiát /Fotó: Blikk

Arra a kérdésre, hogy Lacika felfogta-e a történteket, ezt felelte:

– Felfogta. Azt, hogy elütötte egy autó, és repült a cumisüveg. Felfogta, látta. De nem tudta, hogy ez egy halál. Csak azt, hogy megsérült, és bevitték a kórházba”.

A zenész a tragédiát követően hosszú ideig nehezen élte meg a történteket, azonban márciusban kiderült, párjával gyermeket várnak. A kis Lili szeptemberben megszületett, a büszke apuka bent volt szerelme mellett, végig fogva annak kezét, amikor életet adott első közös gyermeküknek.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?