Internet

A Facebook már megint valami furcsa újításon gondolkodik

A Facebook folyamatosan gondolkodik azon, hogyan és mit alakítson online közösségein – több olyan új tesztről is beszélt nemrég, amelyek a csoportokhoz kapcsolódnak. Ezek közül az egyik legérdekesebb és sokakban már most ellenérzést kiváltó ötlet,

 

 

 




 

hogy a felhasználók hírfolyamában olyan nyilvános csoportok posztjai is megjelenjenek, amelyekhez egyébként nem csatlakoztak.

Emellett a webes kereséseknél is láthatóbbá válnának egyes bejegyzések, tehát a Google-ön keresztül is el lehet majd jutni csoportok posztjaihoz.

A közösségi óriás szerint a módosítás lényege, hogy a netezők könnyebben találjanak rá számukra érdekes közösségekre és azokon belül zajló párbeszédekre, amelyekhez egyébként ők is hozzászólhatnak majd. Sőt, még az értesítéseket is megkaphatják arról, ha friss komment érkezett. Elvileg a kultúra, a szórakozás, a sport, illetve az életmóddal kapcsolatos bejegyzések lesznek azok, amiket ez érinthet.

Egyelőre még nem arról van szó, hogy mindenkinél bevezetik az újítást, csak a felhasználók szűk körében kezdik el tesztelni a következő hónapokban, és természetesen az adminisztrátorokon múlik, engedélyezik-e. Kérdés, hogy végül mi lesz a sorsa.

 

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?