Egyéb

Videón, ahogy Fekete-Győr András füstbombát dob a rendőrök felé

Emiatt vádolták meg most hivatalos személy elleni erőszakkal a Momentum elnökét.

 

 

 
 

Mint arról beszámoltunk, vádat emelt az ügyészség Fekete-Győr András Momentum-elnök ellen, amiért még 2018 decemberében, a túlóratörvény elleni tüntetésen füstbombát dobott a rendőrök közé.

Az ügyészség őt, egy párttársát és még négy embert hivatalos személy elleni erőszakkal vádolja, felfüggesztett szabadságvesztést kérnek rájuk.

Fekete-Győr azt mondja, ő nem követett el bűncselekményt és szerinte az ügyészség a Fidesz politikai megrendelésére cselekszik.

Az Ügyészség felvételeit az esetről most az RTL Híradó mutatta be. A videón az látható, amint először Szarvas Koppány Bendegúz, a párt józsefvárosi képviselője dob a parlamentet védő rendőrsorfal felé egy füstbombát.

Ezt követően a mellette álló pártelnök először sikertelenül próbál meggyújtani egy másikat, másodjára viszont már begyullad és szikrázni kezd a pirotechnikai eszköz. Egy ideig a kezében tartja, majd ő is a rendőrök felé dobja.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?