Celeb / Híresség

Kínos dologra derült fény: Zámbó Krisztián bef*sott a színpad előtt egy koncerten

Egy igen kínos történet látott napvilágot Zámbó Krisztiánról: a szerelmével, Zsuzsikával a Nyerő párosban versenyző énekessel korábban előfordult, hogy a színpad elé csúnyított, mivel a szapora éppen a fellépése előtt jött rá Zámbó Jimmy legidősebb fiára.

 

 

 
 

Fellépésekor jött rá a cifra Zámbó Krisztiánra! Az énekes, aki annak idején az X-Faktorban is szerencsét próbált, jelenleg az RTL Klubon futó Nyerő páros című műsorban bizonyít a szerelmével, Zsuzsikával, akivel eddig minden akadályt sikerrel vettek. A csütörtök esti adásban – a nézők legnagyobb örömére – kínos dolgokra is fény derült a Tudta vagy Bukta? játék során: Zámbó Krisztián barátnője két ciki sztorit is felelevenített a sok közül.

– Olyan is volt, hogy bef*sott a színpad előtt. És nekem ásványvízzel kellett locsolnom, azzal mostam le – emlékezett vissza a kellemetlen pillanatra Zsuzsika. Majd kiderült, nem ez volt Krisztián egyetlen ciki pillanata: előfordult már vele olyan is, hogy kiesett egy foga a koncerten, amelyet aztán egy rágóval pótolt.

Hasonló dolog a nyitott házasságban élő Járai Mátéról is kiderült, aki egy shake elfogyasztása után a buszon hányta tele kabátját.

Íme, a műsor egy részlete a ciki pillanatokról:

 

 

 

 

forrás: blikk.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?