Celeb / Híresség

Vajna Tímea is elkapta a koronavírust, nagyon durva tünetei voltak

Andy Vajna özvegye egy külföldi partin fertőződött meg. A Borsnak azt mondta, annyira rosszul volt a tünetek miatt, hogy mentőt akart hívni.

 

 

 




 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a magyar sztárokat sem kíméli a koronavírus. Nemrég Gáspár Laciról derült ki, hogy elkapta a fertőzést. Otthonából jelentkezett és mondta el, hogy milyen tüneteket tapasztal.

Most pedig Vajna Tímeáról is kiderült, hogy koronavírusos.

„Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is, az egyikükről később kiderült, hogy covidos, tőle kaptam el én is” – mesélte a Borsnak Andy Vajna özvegye, aki mentőt akart hívni, annyira rosszul volt a koronavírus tünetei miatt.

„Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt” – mondta Vajna Timi a lapnak.

A modell most budai otthonában van, a lapnak azt mondta, ki sem teszi a lábát. Holott azt mondja, már megtehetné, mert a karantént augusztus 31-ével feloldották számára.

„Már kimehetnék az utcára, de nem teszem, és nem is találkozom senkivel, mert bár azt mondják, a tünetek felbukkanása után öt napig fertőző a vírus, csak a negatív teszt után lehetek biztos abban, hogy nem adom át senkinek a vírust. Szerdán megyek újabb tesztre, és meglátjuk…Remélem, jó hírt kapok” – mondta Timi, aki a Borsnak azt is elárulta, plazmadonornak jelentkezett, és amint kigyógyul a betegségből, vérplazma adományozásával szeretne segíteni a súlyos állapotú fertőzötteknek, hogy kigyógyulhassanak a betegségből.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?