Belföld, Hírek

Kovács Zoltán, Dömötör Csaba és Farkas Örs is karanténban van Hollik fertőzése miatt

A politikusok egy hétvégi rendezvényen találkoztak a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akinél később koronavírus-fertőzést mutattak ki.

 

 

 




 

Otthoni karanténba került Kovács Zoltán, Magyarország kormányzati kommunikációért felelős államtitkára, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője – tájékoztatta a KTK csütörtökön az MTI-t.

A politikusok egy hétvégi rendezvényen találkoztak Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akinél később koronavírus-fertőzést mutattak ki – tartalmazza a közlemény.

Hétvégén egy kerti partiban volt Hollik István, Gulyás Gergely és Orbán Balázs is, így karanténba vonult több kormánytag is. Az első tesztek egyiküknél sem mutattak ki fertőzést, így Varga Judit igazságügyi miniszternél sem, aki hétfőn került kapcsolatba pozitív tesztet mutató emberrel.

Hollik István saját Facebook-oldalán jelentette be csütörtökön, hogy megfertőződött a koronavírussal. A Fidesz kommunikációs igazgatója azt írta, hétfőn és kedden rosszul érezte magát, ezért elvégeztette a koronavírus-tesztet, amelynek eredménye pozitív lett. Emiatt minden programját lemondta, és azonnal karanténba vonult.

 

 

Azt is közölte, hogy mivel múlt szombaton részt vett egy magánrendezvényen, és miután kiderült, hogy fertőzött, a szabályok szerint minden kontaktját leadta a hatóságok felé, ez pedig érinti több kormánypárti politikustársát is.

„Nyáron nem jártam külföldön és minden szabályt betartottam. Ebből is látszik, hogy a vírus itt van és fokozott figyelmet kíván mindenkitől. Vigyázzunk egymásra! Én a karantén szabályait betartva természetesen dolgozom tovább!” – üzente a politikus.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?