Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Friderikusz Sándor kiakadt, beperel mindenkit

Az elmúlt napokban cikkek jelentek meg több lapban is Friderikusz Sándorról, egyebek mellett arról, hogy eladja itthoni ingatlanait, mert New Yorkba költözik, de volt olyan is, ahol azt írták, azért ad el mindent, mert kifutott a pénzéből. Friderikusz eddig hallgatott, azonban most közleményben fejezte ki nemtetszését, és pereket helyezett kilátásba.

 

 

 




 

Korábban a Ripost közölt cikket arról, hogy a legendás műsorvezető eladja bizonyos ingatlanait, hogy New York-ba költözzön.

Friderikusz Sándor most a 24.hu-nak küldött közleményben azt írja, nem ismeri az okát, miért foglalkozik vele hetek óta a bulvársajtó, hacsak azért nem, mert valóban, könyvtára körülbelül harmadát, 4 ezer kötetet a szülővárosa, Nyíregyháza könyvtárának adta. Ez a része a történetnek ugyanis igaz.

„Éppen úgy, ahogy feleslegessé váló ruháimat és sok egyéb tárgyamat is úgy hat-nyolcévente azoknak adományozom, akiknek nagyobb szüksége van rájuk, mint nekem.”

– írta Friderikusz.

Közleményében afeletti megdöbbenésének adott hangot, hogy ennek kapcsán nem a jót látták benne néhány szerkesztőségben, hanem hazug cikkek születtek róla.

 

 

„Ez a mostani „Friderikusz-kampány” hetek óta arról szól, hogy én eladom a magyarországi ingatlanaimat, mert New Yorkba költözöm, már vettem is ott egy lakást. Egy másik ál-cikksorozat szerint viszont kifogytam a pénzemből, ezért kénytelen voltam az ingatlanaimat piacra dobni. Felháborító módon belekeverik ebbe a teljesen abszurd hazugság-hadjáratba a halott anyámat, apámat, a rokonságomat, hamis információkat adnak a név szerint többnyire meg nem nevezett „közeli ismerőseim” szájába, azaz aljas ürügyekkel belemásznak a magánéletembe”

– írta, hozzátéve, hogy türelme elfogyott, pert indít az érintett sajtóorgánumok ellen és nyerni is fog.

Az igazság Friderikusz Sándor szerint a következő:

  • Egyáltalán nem akar New Yorkba költözni
  • Nincs New York-i lakása
  • Két hazai ingatlanát azért hirdette meg, amiért mások is szokták: mert nincs rájuk már szüksége
  • A tisztességes megélhetéshez elegendő pénze van

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?