Celeb / Híresség

Vajna Tímea a húga terhességéről beszélt, miközben a kutyái végigrángatták az utcán

Nem tudja, hogy a testvére felfogta-e mekkora felelősséggel jár az anyaság.

 

 

 




 

Vajna Tímea egy ideje már hazautazott Magyarországra és szeptember végéig, az unokaöccse születéséig itt is marad. Egyébként is nagyobb biztonságban érzi magát itthon a járvány miatt. Azt mondja, hogy szerinte, ha elkapná a koronavírust, belehalna, ugyanis nagyon gyenge az immunrendszere és akkor is kórházba került, amikor a mononukleózist kapta el.

Minderről élő kapcsolásban, kutyasétáltatás közben beszélt, ahogy arról is, hogy mennyire félti várandós húgát és születendő gyerekét.

Parás vagyok. A húgom nekem annyira pici még, hogy nem tudom, fel tudja-e fogni, hogy el kell menni vizsgálatokra, szűrésekre. Nem szeretném, ha bármi szűrést kihagyna és szedje rendesen a vitaminokat. Borzasztó vagyis nem borzasztó, hanem nagyon fura látni, hogy olyan, mintha lenyelt volna egy görögdinnyét. Van a lány, hátulról gyönyörű vékony és egyszer csak egy nagy has. Nagyon szokatlan nekem, de fantasztikus édesanya lesz meg nagyon jól viseli – mesélte Vajna Tímea, akire nehéz volt figyelni, miközben két kutyája végigrángatta őt és a riportert az utcán.

 




 

 

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?