Celeb / Híresség, Életmód

Victoria Beckham és David Beckham, 21 éve tartó házasságának titka.

Victoria Beckham, ebben az évben ünnepli 21. házassági évfordulóját David Backham-el az ex futballistával. A híresség, hosszú és boldog házasságával büszkélkedhet. Az Instagrammon gyakran tesz közé közös képeket férjével és családjával, büszke a házasságára és a 4 gyermekére. A házasságuk során voltak nehézségek, de még mindig kitartanak egymás mellett és kiegyensúlyozott házasságban élnek. Most te is megtudhatod Victoria Beckham és David Beckham házasságának a titkát.

 

 

 




 

1.Megújították fogadalmaikat.

2017-ben a sztárpáros megújította fogadalmát, amit titokban tartottak meg, 6 fő jelenlétével. Az új fogadalom is bizonyítja mennyire szeretik, és tisztelik egymást.

2.Elismerik, hogy mind a ketten követtek el hibákat a házasságuk során.

Egyik házasság sem tökéletes és az övüké sem az, követettek el hibákat a múltban és még fognak is a jövőben, de mind a ketten arra törekszenek hogy békésségben, és boldogságban éljenek.

3.Keményen megdolgoztak azért, hogy jól működjön a házasságuk.

Egy házasságban vannak nehéz pillanatok, ahogy az övékben is, a munkájuk vele járója a sok utazás, ami miatt több napokat töltenek külön egymástól, viszont hozzá szoktak már ehhez a helyzethez, így nem okoz nekik problémát a távollét.

 

 

 

 

 

4.21 éve tartanak ki egymás mellett

Az esküvőjük, 21 éve volt egy ír kastélyban, 1999-ben. Azóta a házasságukból 4 gyermekük született. A mai napig ilyen boldogok, mint a házasságuk kezdetén.

5.Mindenhol együtt jelennek meg.

A legtöbb alkalommal együtt láthatjuk őket, a rendezvényekre is együtt érkeznek. Nagyon jól kiegészítik egymást, tökéletes páros.

6.Imádják egymást.

A sztárpáros egyik titka, hogy támogatják egymást a munkában és a magánéletben egyaránt, oda figyelnek egymásra, megbeszélik a problémáikat.

 

 

 


 

 

 

7.Sokat buliznak együtt.

David és Victoria mindenhová együtt mennek, így van ez a kikapcsolódásnál is. Régen és még most nagyon jól szórakoznak együtt.

8.Ragyognak a boldogságtól.

Az idő a kisugárzásukat nem változtatta meg, csak a külsőjüket. Ahogy elnézzem a képeiket csak úgy ragyognak a boldogságtól.

9..Első látásra belezúgott David, Victoriába.





„23 éve ültem a szobámban Gary Neville-lel és a Spice Girls ment a tévében, odafordultam hozzá, és azt mondtam: de imádom azt, amikor a fekete szűk ruhájában van. Nem gondoltam, hogy ennyi évvel később a 21. házassági évfordulónkat ünnepeljük, és nekünk van a négy legszebb és legtökéletesebb gyerekünk a világon. Köszönöm és boldog évfordulót. szeretlek”-David Beckham

10. A család az első.

Mind a ketten család centrikusak, így a nevelés kapcsán mind a ketten kiveszik a részüket. A család számukra az első és a legfontosabb. A házasságukból 4 gyermekük született Brooklyn (21), Romeo (17), Cruz (15) és Harper (8).

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?