Celeb / Híresség

Hatalmas boldogság érte Berki Krisztiánékat. Ez a nap is eljött életükben!

Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Nati az egész ország előtt cseperedik fel. A gyönyörű kislány most ballagott el az oviból, készen áll megkezdeni az iskolaéveket.

 

 

 

 




 

– Ma volt a kislányom ballagása az óvodában. Ez annyira megható volt számomra, hogy előjött rengeteg emlék, érzés, pillanat. Két éves volt, amikor elkezdte a bölcsit, és most, hat évesen egy fejezet lezárult a kis életében – írta az első fotó alá a valóságshow-sztár, amin kislányával és feleségével mosolyog a kamerába.

View this post on Instagram

A világ egyik legszebb és legfontosabb szava. Sokan nincsenek tisztába ennek a szónak a fontosságával és valódii jelentésével. Sokféleképpen hasznàljuk, értelmezzük, akarjuk és vágyunk rá, hogy szeressenek minket. De vajon valóban erről szól, valóban igy működik ez a szó, hogy Szeretet!? Azt gondolom, hogy ebben az esetben ennél a szónàl, nincs kompromisszum, nincs benne a lehetősége, hogy elvárjuk, a másik szeressem előbb, aztán majd mi is szeretni fogunk. A szeretetnek nincs, vagy legalábbis nem kell hogy legyen ellen pólus. Nem szabad, hogy legyen feltétele! A szeretetet mi magunk adjuk, magunkból, mert jó erzés kell hogy legyen. És akkor ez az átadott szeretet, hidd el, viszonzásra kerül. Ez a világ visszavonhatatlan törvénye. Mindez annak kapcsán jutott eszembe, hogy ma volt a kislányom ballagása az óvodában. Ez annyira megható volt számomra, hogy előjött rengeteg emlék, érzés, pillanat. Két éves volt, amikor elkezdte a bölcsit, és most, igy hat évesen egy fejezet lezárult a kis életében. És most, amikor kezdődik egy úgy világ Nála, és ezáltal mindannyiunknàl, az a boldog érzés jár át, hogy az elmúlt négy év legfontosabb feladatát teljesitettem. Minden egyes pillanatban, percben és órában, azt lestem, figyeltem és kerestem, hogy boldog legyen. Szerettem. Igy önmagában, önmagáért. Teljes szîvvel. Önzetlenül Nem kértem és nem vártam érte semmit. Ahigy a ballagásnál figyeltem boldog, nevető arcát, a felém nyújtott kezét és ölelését, nem kellettek szavak hozzá, hogy pontosan érezzem, lássam, hogy Neki is mindennél fontosabb vagyok. A legcsodálatosabb példa, hogy ez a szó, mennyire, de mennyire, működik. Oda- vissza. Felülirhatatlanul #natiiskolabamegy

A post shared by a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) on

A ballagás az egész család életében fontos pillanat volt, a következő képen látszik, mennyire harmóniában vannak. A korábbi ellentéteiket rég félretették, együtt állt mosolyogva a kamera elé az óriási társaság, köztük Pamela és az anyukája is.

 

 

 

 

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?