Érdekes

Te meg tudod mondani, hány évesek ezek a bikiniben pózoló nők?

Ez az egyszerű kép felrobbantotta az internetet.

 

 

 

Váratlanul népszerű lett az Instagramon egy fotó, amelyen négy barátnő mosolyog bikiniben a nyaralásukon. A képet csaknem 60 ezren kedvelték, és rengeteg dicsérő komment is érkezett, hiszen mind a négy hölgy nagyon jó formában van.

Azonban sokan nagyon meglepődtek, amikor meglátták az életkorokat jelölő számokat a fejük felett – egyikük ugyanis 43 évesen rendelkezik olyan alakkal, mint fiatalabb társai.

A képet feltöltő Chessie King ezzel arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a korunk nem tükrözi az egészségi állapotunkat.

„Négy test, négy korosztály, de mind a négyen odafigyelünk magunkra, edzünk, hogy jól érezzük magunkat. A korod nem állíthat meg a mozgásban, az étkezésben, és abban, hogy jól érezd magadat. Természetesen el kell fogadni, hogy változik az életed, ahogy egyre idősebb leszel, de megismerni a testedet, és megtanulni, mi a jó neked a legfontosabb dolog” – írta a képhez az Instagram-sztárként ismert 24 éves lány.

A hölgyek közül a legidősebb a műsorvezetőként dolgozó Julie Montagu, aki négygyermekes anyaként, 43 évesen is megőrizte irigylésre méltó alakját.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?