Autó, Egyéb

Úgy ment neki a Swift a körforgalomnak, mintha ott sem lett volna

Ritka bizarr pillanatokat rögzített húsvétvasárnap egy lengyelországi térfigyelő kamera. Egy talán részeg suzukis rohant neki úgy egy kimondottan magasra épített körforgalomnak, mintha az ott sem lett volna. De ott volt.

 

 

 

 




 

Niebezpieczny wypadek

Policjanci wyjaśniają okoliczności zdarzenia, do którego doszło w niedzielę po godz. 18:00 w miejscowości Rąbień. 41-letni kierujący wjechał na nasyp ronda i wzbił się autem "lądując" na terenie posesji, gdzie uderzył w zabudowania przykościelne. – Zakleszczonego z pojazdu pomogli wyciągnąć strażacy. Został przetransportowany do szpitala. Od mężczyzny była wyczuwalna woń alkoholu – informuje Policja Województwa Łódzkiego.- Samochód osobowy marki Suzuki Swift na rondzie wyleciał w powietrze, ściął sosnę, przeleciał nad pomnikiem Papieża i zatrzymał się na budynku gospodarczym należącym do Parafii Zwiastowania Pańskiego w Rąbieniu. Przytomnego kierowcę trzeba było wycinać z samochodu – informuje Ochotnicza Straż Pożarna Rąbień.Bądźcie ostrożni! #TVA #Wypadek

Közzétette: Telewizja Aleksandrów Łódzki – 2020. április 12., vasárnap

Rosszabb adottságú körforgalmat nehezen találhatott volna magának a 41 éves swiftes, akit élve szedtek ki a roncsból földet érés után. Az alábbi képen látható eldurrant függönylégzsáknak ebben valószínű volt szerepe, de a részeg emberek sebezhetetlenségének mítoszában is lehet valami. A helyszínelő rendőrök legalábbis a sofőr alkoholszagáról számoltak be, de a vérvizsgálat eredményéről még nem írt a lengyel sajtó. Valami biztos nem volt rendben vele a baleset előtt, mert egy sima elalvás általában nem így néz ki. Az is nagy mázlija, hogy a Swiftnek volt helye kiesni magát, egy templom udvarában állt meg a nagy repülés végén.

 




 

Prawie puste drogi nie zwalniają z odpowiedzialności i przestrzegania przepisów. #Policjanci wyjaśniają okoliczności…

Közzétette: Policja Województwa Łódzkiego – 2020. április 12., vasárnap

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?