Egyéb, Életmód, Érdekes

„Megvédem a babot!” – kiáltotta a nő és szakított a párjával a babkonzervek miatt

Nem, nem a bélműködés vezetett a szakításhoz.

 

 

 

 

 
A Twitteren egyre felkapottabb egy azóta törölt Reddit-bejegyzés, ami arról szól, hogy egy pár összeveszett a felhalmozott babkonzerveken. Nem tudtak ugyanis megegyezni, hogy megegyék azonnal, vagy elássák őket a fák közé, ha a koronavírus-járvány miatt „a dolgok még rosszabbra fordulnak”.

BeanDrama név alatt futó reddites bejegyzés szerint a férfi vásárolt 30 bab- és 15 csicseriborsó konzervet, aztán egyik este, mikor chilit akart csinálni, észrevette, hogy az összes bab eltűnt. Megkérdezte a barátnőjét, hova lettek, mire ő azt mondta, hogy elásta a fák közé.

 
 

A 30 éves férfi először azt hitte, csak viccel vele a szintén 30 éves nő, de aztán rájött, hogy nem, és a nő azért rejtette el, mert a vírushelyzet miatt „a dolgok még rosszabbra fordulhatnak”. A férfi erre azt mondta a párjának, hogy „nevetséges”, ahogy viselkedik, mire a válasz az volt, hogy nem, ő csak „megvédi a babjukat”, és azért esett erre a választása, mert „a konzervételek a legértékesebbek hosszútávon”. Úgyhogy tervezi is, hogy még többet ás el.

A vita pedig csak fokozódott, a nő még azt is kijelentette, hogy

nem veszélyezteti a babot,

aztán nem is szóltak egymáshoz.

A Reddit törölte a bejegyzést, mert azt gondolták, az egész csak kamu. De jelentkezett a férfi, aki elmondta, minden így igaz, ahogy történt, sőt! A férfi tovább kérlelte a nőt, hogy mondja meg, hova ásta el a konzerveket, mutassa meg, vagy legalább egy térképet rajzoljon hozzá. Nem akart ebből engedni, bár már ő sem értette teljesen, miért nem.

Végül szakított velem. A bab miatt.

– írta a férfi, majd azzal folytatta:

Elvesztettem életem szerelmét, mert nem hagytam azt a fránya babot. Teljesen meg vagyok rökönyödve. Elköltözött. És nem csak, hogy összetört a szívem, de most már a teljes lakbért is ki kell fizetnem, ahelyett, hogy csak a felét fizetném, ami egy elég komoly pénzügyi kérdés.

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?