Állat, Igaz történetek

Ez az elveszett kutya bement a rendőrségre, hogy jelentse a saját eltűnését

Amikor az egy éves német juhász, Chico hirtelen az utcán találta magát, nem félt, nem kezdett el ugatni, és nem esett kétségbe. Összegyűjtötte minden tudását és bátorságát, majd tett valamit, amire sem gazdája, sem a rendőrség nem számított.

 

 

 

 

 




A texasi Odessa település rendőrei nem akartak hinni a szemüknek, amikor éjjel három órakor egy német juhászkutya sétált be a rendőrörsre, majd elülső lábait a pultra dobta, jelezve: megérkezett.

Chicón ugyan volt nyakörv, de hiányzott róla a címke, ezért lehetetlen volt beazonosítani a gazdáját. A rendőrség riasztotta az állatmentőket, akik azonnal elindultak, hogy kellő mértékű ölelgetésben és simogatásban részesítsék az elkóborolt állatot.

 

 




 

 

Chico azonban úgy döntött, hogy nem várja meg az állatmentő szakembereket, és még a kiérkezésük előtt hazament meglátogatni az éppen alvó gazdáját, akinek fogalma sem volt arról sem, hogy a kutyája elszökött. A texasi rendőröket azonban lenyűgözte ez a rendkívül szép és illedelmes kölyökkutya, még azzal is tréfálkoztak, hogy Chico talán a rendőrkutya állásra próbált jelentkezni náluk.

 




 

 

A kutya tehát végül hazakerült a gazdájához, aki miután látta a rendőrök által készített bejegyzést a Facebookon, visszaszólt, hogy az állat már otthon van, és biztonságban van. Chico otthona egyébként körülbelül egy kilométerre található a rendőrségtől, a kutyus tehát elég nagyot csavargott ezen az ominózus éjszakán.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?