Celeb / Híresség

Ábel Anita besokallt: „Azt érzem, egyfajta boxzsák vagyok, akibe bele lehet rúgni, szidni”

Tiszta vizet öntött a pohárba Ábel Antia, akinek elege lett az emberek állandó rosszindulatából.

 

 

 

 

 
Bizonyára nincs egyedül Ábel Anita, aki nem tagadja: megviseli ez a nehéz, bizonytalan időszak. Épp ezért még kevésbé sem érti, mi indokolja az emberek állandó negatív hozzáállását, rosszindulatát, amelyből úgy tűnik, neki is kijut bőven. A színésznő ezúttal egy hosszú Instagram-posztban írta le véleményét és gondolatait ezzel kapcsolatban, amelyben többek közt az is szóba kerül, hogyan fogja ezentúl vezetni közösségi oldalait.

View this post on Instagram

Ma reggel arra ébredtem, hogy nem bírom az emberek rosszindulatát, és elég volt…azt érzem egy fajta boxzsák vagyok, akibe bele lehet rúgni, szidni, megkérdőjelezni a tehetséget, bírálni az életet, megkérdőjelezni a szakmáját…és ahogy él, mert legalább addig sem kell a saját életével foglalkoznia senkinek! Igen tudom🙋🏼‍♀️ megosztó személyiség vagyok. Van, aki nagyon szeret❤️, van, aki irtózik tőlem🤮, de mégis ember vagyok, elsősorban nő és anya, egész életemben hiteles próbáltam lenni, de még most is 45 évesen, van, aki kioktat, és úgy ír nekem, mintha a hülye gyereke lennék! Arra gondoltam befejeztem, nincs több közösségi felület, nincs több követőkkel való kapcsolattartás, mert elsősorban ezért vagyok jelen itt🙋🏼‍♀️❤️(az már csak plussz ha cégek azt gondoljak, hogy hiteles vagyok, hogy hirdessem őket! Az is megtisztelő.) Nyilván én is érzékenyebb vagyok, és nekem is nehéz, és bár mindig mosolygok, és általában pozitív vagyok, engem is megrémít a helyzet, és a bizonytalanság! Unom, hogy gonoszak vagyunk egymással, unom, hogy következmények nélkül beszólhatunk, bírálhatunk, ítélkezhetünk… DE nagyon fontosak vagytok nekem🤗és borzasztó hálás azoknak, akik követnek itt az instán és a facen! Éppen ezért az eltűnés helyett🙌🏼 a tisztítást választottam!‼️ Mindenkit, aki bántja a másikat vagy engem, bírál ítélkezik, csúnyán beszél, negatív kommentet ír: törlöm, tiltom! 💯Fölösleges megírni is‼️‼️ Szeretném ha ez a felület, értelmes párbeszédek terepe lenne, pozitív, szeretetteljes❤️❤️❤️ Köszönöm, azoknak, akik itt vannak és szeretik, azt amit csinálok, és bírják a stílusom, persze azzal sincs semmi baj, ha valaki nem, csak kultúráltan tegye💖🦋💖 maradjunk emberek! Ez a vágyam🙏🏻 Kiváncsi vagyok ki olvassa ezt a hosszú posztot végig?! 😂🙋🏼‍♀️🤟 Remélem sokan vagyunk, akik hasonlóan gondolkodnak! ❤️Pusziii #vigyazzunkegymásra

A post shared by Anita Ábel (@abel.anita) on

 

 
 

 

 

“Ma reggel arra ébredtem, hogy nem bírom az emberek rosszindulatát, és elég volt…azt érzem egy fajta boxzsák vagyok, akibe bele lehet rúgni, szidni, megkérdőjelezni a tehetséget, bírálni az életet, megkérdőjelezni a szakmáját…és ahogy él, mert legalább addig sem kell a saját életével foglalkoznia senkinek!

Igen tudom megosztó személyiség vagyok. Van, aki nagyon szeret, van, aki irtózik tőlem, de mégis ember vagyok, elsősorban nő és anya, egész életemben hiteles próbáltam lenni, de még most is 45 évesen, van, aki kioktat, és úgy ír nekem, mintha a hülye gyereke lennék! Arra gondoltam befejeztem, nincs több közösségi felület, nincs több követőkkel való kapcsolattartás, mert elsősorban ezért vagyok jelen itt (az már csak plussz ha cégek azt gondoljak, hogy hiteles vagyok, hogy hirdessem őket! Az is megtisztelő.)” – kezdte a őszinte bejegyzést Anita, aki így folytatta:

“Unom, hogy gonoszak vagyunk egymással, unom, hogy következmények nélkül beszólhatunk, bírálhatunk, ítélkezhetünk…

De nagyon fontosak vagytok nekem és borzasztó hálás azoknak, akik követnek itt az instán és a facen! Éppen ezért az eltűnés helyett a tisztítást választottam! Mindenkit, aki bántja a másikat vagy engem, bírál ítélkezik, csúnyán beszél, negatív kommentet ír: törlöm, tiltom! Fölösleges megírni is.

Szeretném ha ez a felület, értelmes párbeszédek terepe lenne, pozitív, szeretetteljes

Köszönöm, azoknak, akik itt vannak és szeretik, azt amit csinálok, és bírják a stílusom, persze azzal sincs semmi baj, ha valaki nem, csak kultúráltan tegye, maradjunk emberek! Ez a vágyam” – zárta sorait a Nicsak, ki vagyok? egyik zsűritagja, akinek mondandójával rengetegen értettek egyet a hozzászólások között.

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?