Belföld, Hírek

Elkapta a koronavírust két újbudai háziorvos

Ketten is elkapták a koronavírust, és úgy tűnik, háziorvos nélkül maradhat Őrmező a kialakult helyzet miatt.

 

 

 

 

 




Dr. László Imre, XI. kerületi polgármester online sajtótájékoztatón jelentette be: két újbudai háziorvos is elkapta a koronavírust. Az első Gazdagréten praktizált, a második pedig Őrmezőn, ahol most nem várt helyzet állhat elő: mivel a körzet három háziorvosa közül ketten veszélyeztetettek (egyikük kora, másikuk friss műtétje miatt), és nem dolgozhatnak, így a jelenlegi, lebetegedett doktor kiesésével háziorvos nélkül maradhat a 10 ezer lakosú terület.

 

 

 

 

 

 




Jelenleg mind a két doktor házi karanténban tartózkodik.

Két háziorvos is koronavírusos lett Újbudán

Két háziorvos is koronavírusos lett Újbudán.Minden megbetegedett egészségügyi dolgozóért a kormányt terheli a felelősség, hiszen nem látta el őket védőfelszereléssel.Újbuda nagyszabású maszk beszerzést indított el, hogy segítse a kerületi dolgozókat. Kövesd élőben, és oszd meg Dr. László Imre online sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2020. március 28., szombat

A videóban emellett a polgármester felhívta a figyelmet az egészségügyi ellátásban tapasztalható eszközhiányra is – mint ismert, korábban azt kérte a kormánytól, tegyék áfamentessé az önkormányzatuk által megrendelt védőfelszereléseket.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?