Celeb / Híresség

Sokkolta Gáspár Beáékat a hír: állítják, 5 millió forintot követel tőlük a nő, aki miatt brutális balesetet szenvedtek

K. Barbara szerint a Gáspár család tagjai becsületsértő és rágalmazó módon nyilvánultak meg róla a közösségi oldalaikon megosztott videóikban.

 

 

 

 




 

Gáspár BeaGyőzike és kisebbik lányuk, Virág még 2019 végén a 21-es főúton szenvedtek durva balesetet, amikor K. Barbara egyelőre tisztázatlan körülmények között áttért a szemben lévő sávba, ahol belehajtott az ott közlekedő sztárcsaládba.

A történteket követő napokon Gáspár Beáék több videót is megosztottak a közösségi oldalaikon, amelyekben erős mondatok kíséretében fejtették ki véleményüket a történtekről, Bea többek között azt is mondta, hogy szerinte a nő szándékosan hajthatott beléjük.

A hölgy most az ehhez hasonló állítások okán döntött úgy, hogy a rá nézve becsületsértő és rágalmazó mondatok miatt beperli Beát, Evelint és Győzikét is, valamint a Gáspár család állítása szerint 5 millió forintot követel tőlük.

A történtekkel kapcsolatban Gáspár Bea a Ripostnak adott interjújában fejtette ki a véleményét.

 




 

„Milyen világot élünk? Végül még mi leszünk a hibásak, amiért merészeltünk életben maradni? Egyébként ezt csak annak köszönhetjük, hogy egy biztonságos autóban ültünk, mert ha Barbarán múlik, ma nincs kit és nincs miért perelnie… Azt csak csendben jegyzem meg, hogy amikor mi akartunk feljelentést tenni ellene, egyszerűen elküldtek minket a kapitányságról” – kelt ki magából Bea, aki nem érti, hogy a történtek után K. Barbarát hogyan engedhetik vissza az utakra.

„A hölgyet vajon érdekli, hogy nekem a baleset óta nincs autóm? Nyilván nem, de persze, nem is tudja, mert annyit sem kérdezett eddig, hogy hogy vagyunk! De arra van esze, hogy pénzt követeljen tőlünk. Lehet, ebből szeretne új autót venni, hogy megint emberéleteket veszélyeztethessen az utakon?! Kapott egy ‘ejnye-bejnyét’, és még a jogsija is megvan. Isten, nem siet és nem is felejt…” – nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban a családanya.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?