Celeb / Híresség

Vajon kivel utazott Svájcba Vasvári Vivien? Erre gyanakodnak a követői – fotó

Karácsony után külföldre utazott Vasvári Vivien. A Feleségek luxuskivitelben szereplője december 31-én jön haza, a szilvesztert már itthon tölti.

 

 

 

 

 
Érdekes, hogy Vivi titkolja, kivel is utazott. A képei alatt rengeteg kommentelő gyanítja, hogy újra rátalált a szerelem a szőke bombázóra, s új kedvesével utazott ki. Lapunk is kereste őt, ám nem szeretett volna nyilatkozni. Egy barátnője viszont sejtelmesen elárulta, könnyen lehet, hogy jól gondolják a rajongók, s nem egyedül utazott Svájcba Vivi.

– Nagyon sok udvarlója van, a férfiak keresik a kegyeit. Persze, nem ugrik fejest rögtön egy új kapcsolatba, de azért nem szeretne élete végéig egyedül lenni – mondta a bennfentes.

– Ha egy udvarlójával utazott ki, akkor az azt jelenti, hogy komolyodik a dolog, és Vivi esélyt adott ennek a kapcsolatnak, de erről csak ő tud majd nyilatkozni, ha eljön az ideje. Az biztos, hogy a válás miatt nagyon óvatos, nem szeretné, ha újra rosszul választana. Nem kapkod el semmit, hiszen nem kell sietnie. Fiatal, rengeteg munkája van, és mindent megteremt magának és a gyerekeinek, amire szüksége van – mondta lapunknak sejtelmesen a modell egyik barátnője.

Vivien a karácsonyt a gyermekeivel, Arianával és Edwarddal töltötte, majd elutazott pihenni. Addig a kicsik az édesapjukkal vannak, de minden bizonnyal már nagyon várják haza az édesanyjukat.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?