Celeb / Híresség

Ruszó Tibi is jól ismeri a nincstelenség érzését, most egy ételosztásra ment el segíteni

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet egész évben ott áll a rászorulók mellett, de munkájukat csak adományokból tudják elvégezni. Most egy hívással te is segíthetsz.

 

 

 

 

 




Nemcsak étel, hanem ünnepi hangulat is várta a szeretetvendégségbe érkezőket. Az X-Faktor versenyzője Burai Renátó és győztese, Ruszó Tibi is eljöttek, hogy a Fókusz csapatát kiegészítve segítsenek. Tibi jól ismeri a nincstelenség érzését – erről is mesélt a stábnak.

A Fókusz a csepeli ételosztásra ment el, ahol hatalmas sor állt már. Az Ökumenikus segélyszervezet akciójára nem csak Budapestről érkeztek, hanem a főváros környéki településekről is.

Sok az egyedülálló, nyugdíjas, vagy nagycsaládosok és hajléktalanok is vannak közöttük.

Nagyon kevés is elég ahhoz, hogy valaki olyan szegénnyé váljon, hogy ne tudjon főtt ételhez jutni – mondta az egyik szervező. Ha elveszti a családját, vagy az állását, ha nincsenek barátok, vagy jön egy betegség, hamar ott a baj.

A szervezet azért dolgozik, hogy a rászorulóknak támogatást adjon, ehhez azonban adományokra van szükség.

Ők nem ajándékra gyűjtenek, hanem, hogy egész évben ott legyenek a bajba jutottak mellett. Lehet SMS-sel, vagy a 1353-as adományvonal felhívásával is segíteni. Egy hívás 250 forintot ér.

A csepeli ételosztásban, a kiszolgálásban a két X-Faktoros versenyző is részt vett, majd énekeltek is az oda érkezőknek.

A verseny győztese, Tibi elmondta, hogy ő is tudja, milyen az éhezés, szegény családból származik, tudja, hogy milyen a „nincsen”. Előfordult, hogy inkább lefeküdt aludni, csak hogy ne gondoljon az éhségre.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?