Egyéb

Itt az év legédesebb karácsonyi reklámja, melynél aranyosabbat már biztosan nem látsz.

Arthur édesapja walesi kisboltjának reklámjában kapott főszerepet. A videó pedig amellett, hogy eszméletlen cuki, fontos üzenetet hordoz magában.

 

 

 

 

 




A kétéves Arthurral lopta be magát a vásárlók szívébe egy walesi kisbolt karácsonyi reklámja. Rhayader és egy falu Walesben, itt él a kisfiú a családjával és itt működtetik a műszaki cikkeket és háztartási eszközöket árusító Hafod Hardware nevű kisboltjukat is. A bolt tulajdonosa Arthur édesapja, aki idén igazán megható reklámot készített az ünnepi időszakra.

A reklám főszereplője Arthur, aki reggel egyedül felkel, fogat mos és reggelizik a nagy asztalnál, majd a családtagjai segítségével kinyitja a kisboltot és végigviszi az egész napot.

A kétéves kisfiú kiszolgálja a vevőket, kasszázik, feltölti a polcokat, takarít, felteszi a karácsonyi dekorációt, és még arra is marad ideje, hogy mesét olvasson a plüssállatkáinak.

A reklám amellett, hogy elképesztően édes és könnyeket csal az ember szemébe fontos üzenetet hordoz magában.

Tom Jones, Arthur apukája ugyanis a videóval arra szeretné buzdítani az embereket, hogy a nagy üzletláncok helyett helyi boltokban vásároljanak.

Az apuka a BBC-nek arról beszélt, megérti, hogy az emberek spórolni akarnak, és a karácsony nagyon drága, ugyanakkor, ha lehet, próbáljuk a helyi kis független boltokat is támogatni a vásárlásainkkal az ünnepi időszakban és azután is.

 

 

 

 

 

 

A reklám egyébként egész alacsony költségvetésből készült, mindössze 100 fontot, azaz körülbelül 39 ezer forintot fordítottak rá, amelynek többsége a videó alatt szóló szám jogdíjára ment el. De úgy tűnik, megérte, a videó ugyanis december elsején került fel a YouTube-ra és máris több mint 45 ezren nézték meg.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?